• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

reklama
Witam wszystkich po dłuuuugiej przerwie!
Przede wszystkim:
Gratulacje dla wszystkich szczęśliwych mam, które tula juz swoje maleństwa
Mnie dopadło przeogromne zmęczenie. Kiedy z rana otwieram oczy już czuję się potwornie zmęczona i najchętniej zamknęłabym je ponownie, ale udaje mi się to dopiero wieczorem.
Spacery z Mieszkiem ograniczają się do najbliższej okolicy (no chyba że jedziemy autem) bo z dalszego wypadu nie miałabym sił doczłapać się do domu. Ostatnio wchodziłam po schodach na bosaka bo nogi tak mi spuchły, że aż się wylewały z butów. Na szczęście nie mijałam żadnego sąsiada.

Wszystkim majówkom szczęśliwych rozwiązań życzę bo nie wiem kiedy uda mi się zasiąść przed kompem. Papa

czesc dziewczyny. Nie nadrobię tego co napisałyście przez dwa dni, ale najważniejsze wiem:

Serdecznie i ogromnie gratuluję nowo narodzonych dzidziusiów. Dużo zdrowia i uśmiechu, zaczyna się niezwykła wędrówka... :tak:.

GRATULACJE AURELIA!!!!!!!!!!

GRATULACJE ANUSIA!!!!!!!!!!!

Widze ze coraz wiecej nas jest :):) Dziewczyny teraz czekamy na reszte i juz wszyscy bedziemy z dzieciaczkami :-)

Witajcie moje drogie majóweczki... niektóre z was pewnie mnie w ogóle nie kojarzą, a inne już zdązyły zapomnieć o moim istnieniu, bo straszliwie dawno nic nie pisałam...ale w miarę możliwości podczytuję Was, więc jestem mniej więcej na bieżąco...
Na początek najszczersze i najserdeczniejsze GRATULACJE dla rozpakowanych majóweczek:tak::tak::tak:
szczerze mówiąc najbardziej zaskoczyła mnie ANUSIA80, bo jeszcze wczoraj wieczorem wstawiła zdjęcia łóżeczka swojej Martynki, a tu już ma JĄ obok siebie... to się nazywa CUD NARODZIN...:-D:-D:-D

reklama
ja ciągle trzymam się w dwupacku i na razie nie czuję, żeby coś miało się zmienić, ale jak widać na przykładzie naszych majóweczek - mamusieczek - NIE ZNASZ DNIA ANI GODZINY...:-):-):-) ciągle też pracuję, (w sumie na zwolnieniu byłam tylko 2 tygodnie) i wszyscy się ze mnie śmieją, że od początku skazuję dzieciaczka na pracoholizm..:rofl2: mam nadzieję, że nie będzie miał mi kiedyś tego za złe...nadal też kuję się 5 razy dziennie, bo w ciązy dopadła mnie cukrzyca ciężarnych, ale dietka chyba się sprawdza, bo zdaniem lekarzy dzidziuś rozwija się prawidłowo :tak::tak::tak: i nie powinien być narażony na żadne powikłania cukrzycy, więc naprawdę się cieszę stanem błogosławionym:-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry