a to nie mogłaby przyjść na Twój poród????????????????? to nawet by lepeij było, bo nie miałaby innych obowiązków....Zalamka moja ciocia ma urlop do 6 majaale jej sie dostalo ode mnie jak mogla musi byc w zpitalu bo chyba sie zalame...:-
-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
a to nie mogłaby przyjść na Twój poród????????????????? to nawet by lepeij było, bo nie miałaby innych obowiązków....Zalamka moja ciocia ma urlop do 6 majaale jej sie dostalo ode mnie jak mogla musi byc w zpitalu bo chyba sie zalame...:-
-(
to moze dasz się skusić na drinka z olejku rycynowegonie ma wyjscia przyjdzie...;-);-);-) bylam wyjsc do sklepu i nie moglam wrocictaki bol brzucha i tej kosci ze mnie
rozniesie....
ja chce juz koniec...

?

denerwuje sie a ja juz mowilam ze jak jutro bym uslyszala od lekarza ze mam rodzic albo rodze to chyba bym zemdlala z wrazenia...

a na olejek rycynowy to chyba sie nie skusze juz nic nie kupie z tych specyfikow bo wypilam te ziola bitnera i nic

te zioła mają podziałać tak, ze jak szyjka zacznie się skracać to będzie się to działo szybko i dużo mniej boleśnie, więc myślę że na ich skutek musisz jeszcze poczekać :-)Chce juz urodzic ale chyba nie jestem taka odwaznadenerwuje sie a ja juz mowilam ze jak jutro bym uslyszala od lekarza ze mam rodzic albo rodze to chyba bym zemdlala z wrazenia...
a na olejek rycynowy to chyba sie nie skusze juz nic nie kupie z tych specyfikow bo wypilam te ziola bitnera i nic
![]()