iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Wszystko wyprac.............
A ja leze w lozu,boli mnie kregoslup,nie wiem co jest grane.Juz drugi dzien non stop
A ja leze w lozu,boli mnie kregoslup,nie wiem co jest grane.Juz drugi dzien non stop
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A do tego pewnie miały kury, krówy i ogródek do wypieleniaA najgorsze są starsze panie takie co to "ja czwórkę dzieci wychowałam pracując i nie miałam pralki automatycznej, a teraz tej młodzieży to się w głowach poprzewracało". Wrrrr!!

Skąd ja to znam
W niedzielę byłam w tesco i było dokładnie to samo. Ludzie tą kasę traktują jaka tą "do 10art"A wczoraj bylam w tesco, kolejki mega, no to poszlam do kasy pierszenstwa, tez bylo troche ludzi... jakos zadnej kobity w ciazy nie widzialam, glownie mlodych facetow i panie w srednim wieku.![]()
Wiec sa i normalni ludzie, szkoda tylko, ze znieczulica jest coraz wieksza...
, a tu zonk!!!
i obrócił sie do tej babki i powiedział, że dobrze że mu wyjasniła, bo on w życiu by na to nie wpadł"

Wszystko wyprac.............

Ja swoje zdanie zachowalam dla siebie, ale pani z kolejki obok sie odezwala kilka razy, ze nie powinno tak byc, ze powinnam isc na poczatek, ale ludzi sciany w tym momencie interesowaly.;-)Dziewczyny a slyszalyscie o tym psychicznym ojcu co 24 lata przetrzymywał corke w piwnicy i ja wykorzystywal seksualnie,a ta urodzila 7 dzieci......
Dziewczyny, mam kolejne do Was - kupilam rozek feretti, 100% bawelna, czy moge go wyprac w pralce? No i czy prac jak jest nowy...? To samo pytanie o kocyki akrylowe, przescieradla i posciel...?
Dziekuje z gory za odpowiedz.

A na metce powinno pisac jak prac u mnie takie duże niebieskie jak nie to jak to rożek z wypełnieniem-metka jest w środku (chodzi o stopnie)

nie wiedzą kiedy termin i myślą,że to jeszce a to juz na dniach może być w każdej chwili kurcze!Wczoraj szłam miastem i jak znajomą spotkałam (az trzy)to każda sie pytała który mc jestem a to było miłe bo nie mam aż takiego brzucha coby gadali,że zaraz urodze
Ja też to odczuwam jedynie teściowa od czasu do czasu spyta jak się czuje no i mamcia oczywiście a pozatym nawet wczoraj spotkałam kilka osób,które mnie pytały w którym mcu jestemi to nawet milusie bo brzuch mały i nie wiadomo wkońcu który miesiąc
A pozatym ja juz w każdej chwili mogę urodzić a one na to
Wiecie wogóle mnie dzis nie przestaje ten kregosłup bolećledwo wysiedziałam godzinkę w szkole rodzenia .Ale sa pozytywne str.bo mimo tego,że położna próbowała zniechęcić "co niektórych do porodu rodzinnego to mój i tak zapewnił,że bedzie
.A chodziło o to ,że powiedziała wszystkim jak to naprawde wygląda o wymiotach o wydzielinach itd.Na 99% byłam pewna ,że się wycofa ale w sumie jakby nie patrzeć sama fizjologia (nie raz po mnie sprzatał takie rzeczy..)a on mi mówi ,że i tak ze mną bedzie-Kochany jest:-):-):-)
Miałam miec klijenta domowego "na włosy" a tu czekam od 18 00 i tel i dzwonek milczą -może juz nie przyjdzie....A pozatym odpoczne sobie bo ja niby w domciu ale naprawde ciągle cos robie i usiąć nie moge jakby zaraz coś się miało stac ,że nie posprzatam lub nie poprasuje sam nie wiem a potem narzekam na kregosłup-ale mi naprawde lepiej wszystko robic na stojąco nawet 2 godzinki poprasowałam
A wogóle propo prasowania współczucia dla dziewczyn ,które maja zamiar uzywac samych tetrowych pieluch!Ja tylko 12 szt.wyprasowała m i mam serdecznie dosyćJak ja bym miała tak codziennie to bym świra jakiegoś dostała
A te kilka to na pieluchowanie i do lekarza ale używac nie mam zamiaru ,gotować i prasować -a w życiu!!!Nie w dobie PAMPERSÓW!Kto by takm czas na takie rzeczy marnował
a idzie go sporo bo za każdym razem trzeba takie prasować a ja wole ten czas dzidzi poświęcić
.No ..to sie rozpisałam

) wybrzydzanie przy stole (to też po tatusiu) potem zacznie pyskować, dziewczyny do domu sprowadzać, palić fajki za domem 

ssaki