Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dotkass no cóż chcialam poprawic wam humorki bo ja mam teraz jakąś mega szczęsliwość moze ze spelnienienia zachcianek moze ze mężuś w końcu nas popprzytulał :-) No ale znajac zycie cięzarnej w 9 miesiącu to za chwile mi sie zmieni i bede plakać Wy też tak macie ze im blizej to tym bardziej zmienne jestescie i nie wiadomo z czego?

Jejku moje spodnie kupione 1,5 miesiaca temu zaczynaja cisnac a sa w rozmiarze xl czy jakoś tak moze przez brzuszek bo jak dalej tyłek mi rosnie to sie zalamie
Choc dzis dostałam mega komplement od meza Widzialem dziewczyne kumpla wiesz jak zgrubla grubsza niz ty a nie w ciaży(oni tylko tak umia porównywac ale co tam)no i tak wyladnialas na buzi no prosze a mowia ze dziewczynki mamusi urode zabieraja
![]()

Ja prałam ochraniacz w pralce i spokojnie wygląda slicznie i żadna kluska się nie zrobiła, więc pierz spokojnie
Ja uciekam dziewczynki, zjem kolacyjkę, a potem do łóżeczka i jakis filmik może obejrzę...buziaki...kolorowych snów i stosunkowo udanej nocy ;-)![]()

Kathy mi też się kręgosłup zaczyna odzywać-nic przyjemnego.
Mój mały Tuptuś znowu zaczął maltretować matczyne żebra![]()
Tak kochane Majówki my teraz narzekamy, a co to będzie jak się zacznie okres dojrzewania![]()

pola sylwia nie ma reguly moja kumpela z ogolniaka ostatnio do mnie ze ma 6mc w zawieszeniu na trzy lata a jej chlopak siedzi w wiezieniu myslalam ze sie przewroce na chodniku
Łania ja tez rozka nie pralam i ochraniacza na lozeczko ale bede musiala wyprac mam nadzieje ze sie kluska nie zrobi
No ale mi przypomniałyście ja tez rożka nie wyprałam -na śmierć zapomniałam
Ja stawiam na Iwonke bo cos ten jej kregoslup ;-) Iwonka jak cos to daj nam znac ja musze jakiejs dziewczyny jeszcze numer zapisac bo mam tylko Twoj a patrzac na tempo majowek hehe i te niespodzianki
Ciekawe jak tam madamagda![]()

No kobity do jutra DOBRANOC
.Nie chciałam im robić pokazu bielizny. Otumana w kołdrze pokwitowałam obecność w domu. Jeśli przyszli sprawdzić czy naprawdę jestem w ciąży , to i tak niewiele zobaczyli przez pościel. Poza tym, mam na zwolnieniu zaznaczone , ze mogę chodzić ( a miałam ambitne plany wielkich zakupów na ten dzień, dobrze , że byłam w domu).