panna_migotka
Mama Igusi/Majowe Mamy'08
U nas niestety powoli robi się problem bólów brzuszka i nadmiernego ulewania :-(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

wiecie patrzę na Wasze suwaczki i jak nic nie moge uwierzyć że mam już to za sobą ot tak
To nasz niunia czyli sama słodycz wiem że tak mysli każda mamusia ale ja sie nie mogę na nią napatrzeć że taka malusia że moja że jeszcze niedawno w brzuszku była :-)
a cos czujesz dokladnie?
nastepnego dnia rano wstalam, chlusnelam, za 2 godzinki bylam juz w szpitalu, a za kolejne 3 godzinki zobaczylam mojego syneczka! 2 dni przed terminem, w swieto konstytucji - 3 maja 

nie czulam nic poza intuicja... i okazalo sie, ze mnie nie zawiodla!nastepnego dnia rano wstalam, chlusnelam, za 2 godzinki bylam juz w szpitalu, a za kolejne 3 godzinki zobaczylam mojego syneczka! 2 dni przed terminem, w swieto konstytucji - 3 maja
![]()
:-):-):-):-):-):-):-)Dawaj fotki syneczka :-):-):-):-):-):-):-):-)Moze zmien pozycje karmienia,mała moze za duzo powietrza łyka pod czas karmienia ,a odbija jej sie?U nas niestety powoli robi się problem bólów brzuszka i nadmiernego ulewania :-(
Gratuluje!!!!! No prosze jak po cichu przed nami:-):-):-):-):-):-):-)Dawaj fotki syneczka :-):-):-):-):-):-):-):-)
Trzymam kciuki za reszte majóweczek!!! lekkich porodow i ZDROWYCH maluchow!!!!