Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Fajnie, bo smutno bez Niej było.Witam. Ide zrobic nam sniadanko.DZis chyba Kathy wraca do domku![]()

Dotkas, nie ma reguły na nic, ale jak mi w poprzedniej ciąży czop odszedł w czwartek po południu, to urodziłam rano w piątek, co oczywiście cie nie pocieszy, wiem...

, tylko kiedy???Dotkass - widze, ze jednak u Ciebie sie zatrzymalo... a to co napisalas o szpitalach i braku miejsc - fatalna sprawa, a z dnia na dzien jest chyba coraz gorzej.Ja licze, ze na Inflanckiej przyjma mnie bez problemu...

A u mnie po wczorajszych skurczach które trwały do 5 i były co 6minut teraz cisza ale dzisiaj mam mieć robione KTG więc zobaczymyale przynajmniej juz mam torbę spakowaną i wszystko uszykowane

Fajnie, bo smutno bez Niej było.
A gdzie Dotkass, czyżby na porodówce?
Mozliwe......oby,bo sie dziewczyna meczy tylko....
Melduję że czop mi odszedł i zaczęły się skurczybyki oby się ruszyło na dobre o 11:40 mam ktg i macanko jak ja bym chciała usłyszęc rozwarcie na 4 cm na porodówkę zapraszam. Proszę trzymać kciukasy:-)
:-)Mówię Wam, ja będę wcieleniem foki aż do grudnia[/FONT]

jak dobrze, że nie będe sama...uffff...będzie nas dwie...może o nas napiszą ;-)
mam pytanie z innej beczki. czy kupilyscie ceratki pod przescieradlo na lozeczko? to konieczne chyba co? ale z drugiej strony dziecko sie zapoci na takiej folii! mamy juz doswiadczone, pomozcie.