Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ojej ale tempkaWłaśnie zadzwonili do mnie ze żlobka, że Maksio ma 39.3C:-
-
-(
Matko co za koszmar z tymi porodówkami. A teraz jeszcze chore dziecko mam.![]()
zdrówka małemu życzę
.

strach się bać.
:-):-) Pola, to ja wolę wolę robić karierę na showtv w kategorii najszybszy i bezbolesny poród![]()

Ja Ci kibicujęcały czas![]()

Dotkass, mi też czop wczoraj odszedł i dziś resztki. Ginka mi dziś powiedziała, że w przypadku pierwszej ciąży to może się zdarzyć równie dobrze na sali porodowej jak i do 2 tygodni przed porodem, nie ma recepty, natomiast przy kolejnej ciąży zwykle już bliżej porodu.

A na obiad mam chinszczyzne z baru,wiec mam wolne w gotowaniu.
dotkass - tu chodzi o Ciebie a nie o nas, my jesteśmy od tego, żebyś mogla sobie ponarzekać i my Cię wysluchamy:-)
, bo kto jak nie Wy zrozumiecie mnie najlepiej, przecież macie te same odczucia co i ja 
:-):-) Pola, to ja wolę wolę robić karierę na showtv w kategorii najszybszy i bezbolesny poród![]()

Moja lekarka kazała mi robic KTG co tydzień ale bez skierowania musiałam zapłacić i w przychodni przy szpitalu mi robili ale następnym razem do szpitala bezpośrednio pojadę tylko popołudniu. A po dzisiejszym KTG wszystko dobrze i dla odmiany dzisiaj brak skurczy więc pozostaje czekać dalej![]()
A co do basenu, to sama sie dziwie, ze sie mobilizuje... a co do infekcji... cala ciaze chodzilam i nic sie nie stalo, wiec mam nadzieje, ze tak do konca zostanie!:-) A na brak czystosci na basenie gdzie chodze, narzekac nie moge...Mój mąż się śmieje, że ma ciepło, wyżerka za darmo, śpi ile mu się podoba, kołyszą go, myć się nie musi (jedynie od czasu do czasu coś tam mu ględzimy) wiec co bedzie rezygnował z takich luksusów![]()