iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
witajcie. Ja tylko na momencik. Nie jestem w stanie przeczytać, co pisałyście, bo mam teściową. Powiem tylko tyle: ratunku!!!Byle do soboty
![]()
Wspolczuje 
Ostatnia edycja:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
witajcie. Ja tylko na momencik. Nie jestem w stanie przeczytać, co pisałyście, bo mam teściową. Powiem tylko tyle: ratunku!!!Byle do soboty
![]()
Wspolczuje 
Ja dzisiaj muszę do żelazka stanąć . Nie chce mi się niesamowicie w ten skwar ale już taka kupa się naznierała ciuchów że niedługo nie będzie co na kark załozyć
Mała jeszcze śpi. Ostatnio musiałam zaaplikować jej czopa bo znowu kopki nie mogła zrobić. A dzisiaj już ładnie w nocy bez pomocy czopka zrobiła kupkę
Wydaje mi się że już nie ma tak duzo śluzu w tej kupce i zapach ma mniej kwaśny. Chyba ten lek pomaga
W poniedziałek idziemy na kontrolę do ortopedy. mam nadzieję że będzie można odłozyć te majty ortopedyczne. Trzymajcie kciuki
Nie no ,pusto dalej...
My bylismy na placu zabaw,Vanesska sie sybiegala z dziecmi,ale nie interesowali ja rowiesnicy a 10 latki :-)
Byl tez facet i kupil auto po moim tacie.......
Hehehe wie co robi
Szybciej taki zacznie zarabiac i prezenty jej kupować