reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Majóweczki 2008

A po wczorajszym ochłodzeniu między mną i M, to nie wiem kiedy jaśnie pan zjawi się w domu. Nie dzwonił dzisiaj ani razu, a obiadu i tak nie ma, bo nie chciało mi się z małą wychodzić z domu jak śnieg sypie. Może go jakiś koega poratuje zaproszeniem na kolacje, jak czasami się zdarza:baffled::-p
Ach ty niedobrzyco :growl::-D:-D:-D:-D ale ja tez tak potrafie mojemu zrobic dlugi post w lozku i czasami nie gotowac,ale sama czasami jak zglodnieje i zachce mi sie cos cieplego to i tak gotuje ale wtedy juz mu nie nakladam ,sam sobie to robi :-D:-D:-D:-D:-pWlasnie przyszedl moj do domu.:tak:

reklama
;-) ja to mówię "czarownic" :tak:. jak spotykam się z kumpelami to mówię, że na sabat idę, albo na zlot :-)
nigdy nie jadłam sushi. kiedyś poszliśmy do japońskiej restauracji i się nie odważyłam.

Mam na myśli zarazę- czyli zarażenie kogoś tym pisaniem ;-):-D:-D:-D, ale to też dobre

Co do sushi też kiedyś miałam opory, a jak raz zjadłam to normalnie uwielbiam i mogłabym jeść non-stop

Ja tez lubie te hot dogi,ale takich pak nie kupowalam,zawsze tylko na miejscu jadam o ile tam jestem.
[/URL]

Ja też je lubię, ale nie wpadłabym na pomysł kupna...R kupił i powiem, że smakują nawet lepiej niż te z IKEA, bo lepszy ketchup i musztardę mamy ;-), a wychodzą tak samo, bo 8 zł kosztują bułki- 16 szt, i 8 zł parówki- 16 szt

Co do kłopotów tak łatwo rodzice się nie uporają. A wszystko przez ten pieprz**y alkohol.

Wiem coś na ten temat i współczuję, bo wiem z doświadczenia, że z tego nie ma wyjścia, jeżeli osoba najbardziej zainteresowana tego nie chce i osobiście uważam, że nie da się z tym walczyć mimo woli zainteresowanego/ej. U moich rodziców w końcu zakończyła się ta gechenna rozwodem- na całe szczęście- moja Mama teraz jest już szczęśliwa :-), ale po tylu latach życia w takim związku długo dochodziła do siebie

No i jeszcze do tego kupic sobie ogorki konserwowe Rolnika takie kanapkowe,pokrojone w plasterki,smak prawie identyko jak te z Ikea i jeszcze cebulke suszona w pojemniczkach.Musze i ja kupic ted hot dogi,niech leza w razie glodu:-)

No i jeszcze do tego kupic sobie ogorki konserwowe Rolnika takie kanapkowe,pokrojone w plasterki,smak prawie identyko jak te z Ikea i jeszcze cebulke suszona w pojemniczkach.Musze i ja kupic ted hot dogi,niech leza w razie glodu:-)

Cebulkę też można kupić, nie wiem jak z ogórkami :tak:

Drażnicie mnie takimi tekstami. Zresztą u mnie długo coś takiego sie nie ostaje. M to nałogowiec fastfood'ów, czemu zawdzięcza swój brzusio:crazy:.

kinia mama smoka - ja miałam to samo - płacz napewno nie ze szczęścia.

Dotkass - Tu teraz nie chodzi już o ich wzajemne relacje tylko o to, że tata właśnie siedzi na komendzie, stracił kolejną pracę bo zabrali Mu prawko (a On jest kierowcą). I nawet jak go jutro wypuszczą i nie dostanie wyroku jakiejs odsiadki to tak szybko pracy nie znajdzie. A wypłata mamy nie starczy nawet na rate ich pozyczki i wszelkie inne opłaty. Ja niestety nie pomoge im (chociaż ten kredyt wzieli na moje wesele), bo u mnie tez cieńko z kasą.

reklama
Do góry