reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Majóweczki 2008

reklama
A było tak pięknie...
Śnieg topnieje i więcej błota niż na jesieni :baffled:

My zliedliśmy już obiadek - dzisiaj zaserwowałam skrzydełka czosnkowe z ryżem.
Mniam.

Za to pierwszy raz zdarzyło nam się żeby Nikolka nie zjadła całego obiadku swojego w tempie błyskawicy :szok: Ba - nawet nie zjadła do końca!!!:confused:
Coś jej się od 3 tygodni popierniczyło z tym jedzeniem... Nie jest głodna :dry:

Robię dzisiaj Nikolkową stronke :tak:
To dlatego, że dziadki dopominają się wciąż o nowe fotki i musze pamiętac które posyłałam, a których jeszcze nie widzieli....
Wiec po prostu będe nowe foty wrzucac na stronke, a jak rodzinka bedzie chciała, to niech mnie o maile nie męczy tylko wchodzi na stronke :sorry2:

kwiateczek a z czego tu się cieszyć?! A.spał do południa,wstał lewą nogą,coś tam poburczał,najadł się i pojechał do pracy
i po walentynkach:-D:-D:-D

Hej,

No wczoraj to dałyście czadu z tymi postami. Nie dałam rady czytac i odpisywać. Co przeczytałam to mi wyskakiwała wiadomość o kolejnych nowych postach a jak mnie dłużej nie było to się tych nowych już 50 nazbierało:szok:

Co do łączenia watków to mi tam nie przeszkadza tak jak teraz jest. Co byście nie zrobiły to ja się dostosuję:tak:

Więc pewnie wieczorkiem się nie pojawię, dlatego też życzę miłego wieczorku wszystkim Majóweczkom, a i jeszcze, by nasze dzieciaczki dziś w nocy pospały- przyda się nam, sobie tego też życzę, chyba najbardziej, bo z tego co kojarzę, to Wasze pociechy śpią pięknie w nocy

No moja za bardzo nie spi więc witaj w gronie:tak:
Iwonka a gdzie ogladals wszystkie odcinki naraz??

Oni w TVN powtarzają odcinki z całego tygodnia więc można ciurkiem obejrzeć 5 odcinków:tak:

Spadam zmyć gary i szykowac się do kina. Mam nadzieję że humor mi się poprawi bo jak na razie to jest do bani:-(

A ja jeszcze jestem...właśnie dzwoniła znajoma, że będzie dopiero koło 20:00, tzn mój R ma po nią pojechać o 19:00, żeby bidula nie musiała tłuc się autobusami, a swoje auto boi się zostawiać gdzieś indziej niż u siebie, bo nie ma AC...no cóż u nas jest spokojnie i raczej jej auto, by też stało spokojnie, chociaż w pewnym sensie ją rozumiem

Co do spania mężów- mój właśnie zasnął...hehehehe...no to sobie nie pośpi, bo zaraz muszę go obudzić, żeby się zbierał :-D:-D:-D, ale wredota ze mnie, ale w sumie nic dziwnego, noce przesypia, bo nocki wzięłam na siebie- dobra żona ze mnie, powiedziałam, że skoro on pracuje a ja siedzę w domu, to ja będę zawalać nocki, ale żeby w ciągu dnia był zmęczony po przespanej nocy i siedzeniu w domu to już chyba przesada :wściekła/y:

Witam
Melduję się, że żyję. Małżon właśnie wyciągnął mnie z aresztu. Instruktor dostał zawału po tym jak przejechałam na pasach staruszkę z pieskiem.. kurcze nie wiedziałam, że Toyota może mieć takiego "kopa". :-)
A na poważnie. Było nieźle jak na pierwszy raz od ... boziu 5lat (albo i dłużej. nie pamiętam kiedy robiłam prawko:-)). Kilka wpadek zaliczyłam: notoryczne przekraczanie prędkości, dodawanie gazu na zakrętach i lot po ruszaniu pod górę. jak hamowałam, to instruktor zbierał szczękę z przedniej szyby, ale chyba się nie wystraszył, bo umówiliśmy się na następne jazdy. byłam tak zesztywniała, że aż mnie palce u nóg bolały :-):-)

[B]Wszystkiego Najlepszego z okazji urodzin[/b]...kurcze tylko na śmierć zapomniałam dla której z Majówek, aż wstyd :zawstydzona/y:, ale mam nadzieję, że nie będziesz miała mi tego za złe i ujawnisz się przyjmując życzenia​

Chyba to Kinia ma dzis urodziny........Hej Walentynko wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!

tak. jo dziś kończę 30lat..
"trzydzieści lat minęło jak jeden dzień".. lalalala :-)
dziękuję za życzenia.
dziś sobie winko z NM otworzymy (o ile nasza potomkini nam na to pozwoli), a jutro świętuje z rodziną :)-(nie o minie mnie to).
spadam dziewczyny. życzę miłego wieczoru i nie bądźcie takie srogie dla facetów. raz w roku można im odpuścić.
;-)

Mi to na moich oczach Amelkę myli, ale pewnie dlatego, że wszystko miałyśmy w pokoju, wanienka, wmątowana, przewijak z grzejnikiem tym górnym itp :tak:

W Praskim tez tak jest ze na salakach jest miejsce do kapieli dziecka,przewijak z nagrzewnica ,termometrem takim z czujnikiem .....Jak pierwszy raz rodzilam to myli dziecko przy mnie,chociarz to trudno nazwac myciem,bo to bylo wsadzanie dziecka doslownie pod kran.Pyk,pyk i dziecko umyte:tak:Teraz juz brali do kapieli w inne miejsca.

Kangurka na Smykach fajnie jest sobie zalozyc bloga:tak::-)

reklama
Kangurka na Smykach fajnie jest sobie zalozyc bloga:tak::-)

No już po fakcie, bo zrobiłam :happy:
Na blogach się nie znam :zawstydzona/y:

Jak ktoś chce zobaczyć to proszę bardzo - podam linka na priv.
Usunęłam link, żeby nie korcił niepowołane osoby....
Zachęcam do wpisywania komentarzy :-) coś w stylu Księgi Gosci ;-) tylko przez maila.

Ostatnia edycja:
Do góry