reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Majóweczki 2008

No tak rozumiem,ale tam tez mozesz zablokowac publiczne ogladanie i dac dostep tylko wybranym :-)
A stronka ladna,naprawde :-)

reklama
Witam się jak zwykle wieczorkiem.
U nas walentynki udane i skonsumowane, hahaaaaa:-D

Buziaki dla wszystkich solenizantów :)

Wszystkiego najlepszego dla Zuzi , Mai i Szymonka oraz dla troszke straszej Kini :-):-)

Kangurka bardzo ladna stronke zrobilas dla Nikol. Jedyna moja uwaga to ,ze ja nie zamieszczalabym zdjec z kapieli :sorry2:

Iwonko czy Ty usuwalas zdjecia z listy majowych dzieciaczkow?? Czy to moj komp mi ich nie wyswietla???:confused:

A Krzys Vivien juz za 5 dni konczy rok.Ale to szybko zlecialo :szok:

Witam się jak zwykle wieczorkiem.
U nas walentynki udane i skonsumowane, hahaaaaa:-D

Buziaki dla wszystkich solenizantów :)
Hejka,tez wpadlam przed snem:-)
Aurelia u nas tylko prawie:-D:-D:-Dbo@:sorry2:

oki lece spac bo juz przysypiam.Dzien nie byl taki jak chcialam ale moze byc:sorry2::-):-)dobranoc;-)
Acha ja tez mysle zeby nie usuwac;-)nie maja neta a beda:confused::sorry2::sorry2:

Mm nie usuwalam zadnych zdjec??????? Zreszta jakim prawem mialabym to robic? Kazdy sam odpowiada za swoje fotki.Juz od dawan nie ma tam zdjec.Jak widac chyba tylko Kangurki tam sa i jeszcze kogos,kiedys jak sie zaczelysmy wszystkie chowac z fotkami to kazda sama usuwala w ustawieniach (zalacznikach)

Ostatnia edycja:
No tak rozumiem,ale tam tez mozesz zablokowac publiczne ogladanie i dac dostep tylko wybranym :-)
A stronka ladna,naprawde :-)

No widzisz, zupełnie nic o blogach nie wiem :zawstydzona/y:
Dzięki:blink:

Kangurka bardzo ladna stronke zrobilas dla Nikol. Jedyna moja uwaga to ,ze ja nie zamieszczalabym zdjec z kapieli :sorry2:

No więc dlatego nie chcę żeby ta stronka była ogólnie dostępna, na bieżąco to tylko dla rodziny czy znajomych. Puściłam Wam linka żebyście sobie popatrzyły. Usunę jutro, a jak któras Majówka nie zdąży obejrzeć to może do mnie napisac, to wrzuce linka na priv.

Ja już idę spać - coś mi dzisiaj łeb pęka strasznie :baffled:
Dobrej nocki!

Kurcze pisalam posta i mi go wcielo przez ta informacje o nowym poscie na watku.

Iwonko ja tylko tak pytam bo ostatnio malo zagladalam i myslalam ,ze moze w ramach robienia wiosennych porzadkow cos sie zmienilo.
Wiem, ze jakis czas temu byla fala usuwania zdjec i sama to robilam ale myslalam ,ze to z listy dzieci zostawilam :confused:
Zdziwilo mnie to ,ze usuniete sa tez zdjecia dzieci osob ,ktore od dawna sie nie udzielaja a wydawalo mi sie, ze niedawno prawie wszystkie wpisy na liscie byly ze zdjeciem :confused:

Przysiegam ze nie usuwalam,jak juz te zdjecia zniknely,kiedys kiedys to tyle ze usunelam te napisy BOY,GIRL i te chmurki przy kazdej majowce zeby lepiej bylo widac daty urodzin jak sa tak blizej siebie,ale jak widac 3 osob fotki sa.....????

reklama
Przegladalam sobie teraz watek brzuszkowy,jeszcze tam jest troche fotek.Ale bebzuny mielismy ;-)

Zmykam lulu.Dobranoc.

Do góry