Keyko, kochana współczuję :-(
Bądz silna i nie daj się wykończyć psychicznie!
Amelce, Michałkowi i Iguni - tysiące całusków!!!
Dotkass - staruszko;-) 100lat!! :-)
Teraz blizej masz do Sylwii!!

Ale może już niedługo....;-)
Wtedy będziesz mogła mi podrzucić diablicę małą
Nikolka wreszcie pobawiłaby się z rówieśnicą.
Wczoraj będąc w Krakowie u babci, Nikolka bawiła się ze swoją prawie 11-letnią kuzyneczką (moją chrześnicą). To niesamowite jak dzieci lgną do siebie!!! Ania po prostu podniosła Nikolkę, wzięła na ręce i poszły się bawić
Bądz silna i nie daj się wykończyć psychicznie!

Amelce, Michałkowi i Iguni - tysiące całusków!!!
Dotkass - staruszko;-) 100lat!! :-)
Muszę się uczyć, ale przy dziecku to jest praktycznie niemożliwe, szczególnie, że mało co sypia mi w dzień. Chyba podrzucę Kangurce albo Sylwii mojego diobła na kilka dni![]()
Teraz blizej masz do Sylwii!!

Ale może już niedługo....;-)
Wtedy będziesz mogła mi podrzucić diablicę małą

Nikolka wreszcie pobawiłaby się z rówieśnicą.
Wczoraj będąc w Krakowie u babci, Nikolka bawiła się ze swoją prawie 11-letnią kuzyneczką (moją chrześnicą). To niesamowite jak dzieci lgną do siebie!!! Ania po prostu podniosła Nikolkę, wzięła na ręce i poszły się bawić

ale jesli o gadanie to duzo z nim rozmawia jak przychodzi z pracy pyta sie czy byl grzeczny co robil ile spal co jadl na obiadek deserek czy mama byla grzeczna
ze tata odpocznie i pojedziemy gdzie tam albo takie rozne jak go przebiera to mowi co robi daj sciagniemy rajstopki pampersa no daj dupcie posmarujemy... SPiewa mu jakies piosenki itd ale to akurat wydaje mi sie wyniosl z domu wlasnie

,ja musze miec ziemniaka zeby sie najesc,zupa jest dobra na chwile