iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Witam.Kto dołączy z kawką? Spałysmy z dziewczynkami do 9:30
u nas to dziwn ale fajnie było tak pospać sobie dłużej :-) Dla mnie i trak za krótko.Ja nadal zakatarzona,zatoki mineły na szczescie,Vanesska tez ciągle kaszle brzydko mimo ze bierze antybiotyk. Jutro jedziemy na kontrol;-)
A z tym sylwestrem to tak mi sie zeszło bo godzine wcześniej musiałam wszystko wysprzątac na błysk,gosci ostatni wyszedł o 5ej.Ale jak mnie głowa bolała póżniej to szok
no ale jak zmieszałam wodkę z szampanem to co sie dziwic
A dziś rano listonosz przyniósł dla Klaudii przesyłkę z piżamką z Klapouchem ,ale sie ucieszyła :-)
jakbyście gdzies zobaczyły jakieś ubranie z klapouchem samym to dajcie znac.
u nas to dziwn ale fajnie było tak pospać sobie dłużej :-) Dla mnie i trak za krótko.Ja nadal zakatarzona,zatoki mineły na szczescie,Vanesska tez ciągle kaszle brzydko mimo ze bierze antybiotyk. Jutro jedziemy na kontrol;-)A z tym sylwestrem to tak mi sie zeszło bo godzine wcześniej musiałam wszystko wysprzątac na błysk,gosci ostatni wyszedł o 5ej.Ale jak mnie głowa bolała póżniej to szok
no ale jak zmieszałam wodkę z szampanem to co sie dziwic
A dziś rano listonosz przyniósł dla Klaudii przesyłkę z piżamką z Klapouchem ,ale sie ucieszyła :-)

jakbyście gdzies zobaczyły jakieś ubranie z klapouchem samym to dajcie znac.

;-);-)
Iga wygląda już jak muchomor, a jak smarowałam jej krostki pudrodermem to tak się darła jakbym ją ze skóry obdzierała. Gencjaną nawet nie próbuję, bo już sobie nie wyobrażam co by się działo jakby zobaczyła że jest w fioletowe kropy