reklama

Majóweczki 2019

reklama
@Zola91 trzymam kciuki zeby bylo juz dobrze, bierz ta luteine, na pewno nie zaszkodzi i lez ile sie da
@Ania199 co do samopoczucia to ciagle jakies mdlosci,albo napady glodu ale brak specjalnej o ochoty na cokolwiek

Dziewczyny mam pytanie, czy Wy tak robicie, czy Wam na tym zalezy, ze chodzicie do lekarza prowadzocego, ktory pracuje w szpitalu w ktorym chcecie rodzic????
Ja tak chcialam, ale teraz po tej akcji z tym moim lekarzem mysle czy go nie zmienić, a wtedy chodzilabym do innej lekarki, a rodzila w innym szpitalu gdzie ona nie pracuje..

Patula ja teraz chodze do lekarza- wlascicielki kliniki w ktorej bede rodzic, do niej trafilam z przypadku, po prostu trafil sie wolny termin, dopoiero pozniej doczytalam ze to wlascicielka. W pierwszej ciazy tez chodzilam do lekarza ktory pracowal w szpitalu w ktorym chcialam rodzic, po czym okazalo sie ze jak sie zaczelo on byl na jakies konferencji gdzies w Anglii... takze sugruj sie tym, zeby lekarz prowadzacy ciaze byl kompetentny i dobry a rodzisz i tak z polozna...

reklama
Witajcie dziewczyny!
Mogę do Was dołączyć?
Nazywam się Kasia, wczoraj dowiedziałam się że zostanę po raz drugi mamą
Z kalkulatora wynika że termin przypada na 28 maj w dzień urodzin mojej córki:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry