dziupla
Fanka BB :)
Witamy witamyWitajcie,
Moge dolaczyc ? Termin z Om 30.05 10.09 pierwsza wizyta u poloznej i USG. Mam 28 lat, mama dwoch dziewczynek 8 i 5 lat 3 cudenko w drodze i mamy nadzieje , ze bedzie to chlopiec [emoji173]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Witamy witamyWitajcie,
Moge dolaczyc ? Termin z Om 30.05 10.09 pierwsza wizyta u poloznej i USG. Mam 28 lat, mama dwoch dziewczynek 8 i 5 lat 3 cudenko w drodze i mamy nadzieje , ze bedzie to chlopiec [emoji173]
Alez zatrzesienie blizniakow [emoji16] podwojne szczescie!
Ja o porodzie jeszcze nie mysle. Za pierwszym razem mialam ciecie ze wzgledu na cholestaze, tyn razem na pewno bardzo chcialabym rodzic naturalnie, ale wybor szpitala itd zostawiam na pozniej.
Dziewczyny, czy macie jakies sposoby na mdlosci? To dla mnie kompletna nowosc. W pierwszej ciazy nie mialam, a w tej od wczoraj mnie mecza mnie strasznie [emoji24]
HejWitajcie,
Moge dolaczyc ? Termin z Om 30.05 10.09 pierwsza wizyta u poloznej i USG. Mam 28 lat, mama dwoch dziewczynek 8 i 5 lat 3 cudenko w drodze i mamy nadzieje , ze bedzie to chlopiec ❤
Było. Wrzuciłam zdjęcie na drugim wątku.Czyli nie było żadnego USG?
Dokladnie cie rozumiem ja od tygofnia chodze z zaświadczeniem od lekarza i jakos nawet sie przemoc nie moge zeby w pracy powiedzieć, rodzinie ani znajomym tez nie mowimy ostatnie 2 razy powiefzialam a pozniej jak nic z tego nie wyszlo to nikt nie wiedzial jak sie zachowacJa dziś całkiem dobrze
Ostatnio mój mąż wygadał się teściowej o ciąży, choć nie chciałam by informował rodziny przed wizyta u lekarza. No i dziś dotarło do mnie ze cała jego rodzina już wie a to dopiero 5 tydzNo i oczywiście zero wsparcia.