Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Migdalove a co z plamieniem dalej jest ? Przykro mi bardzo kochana ale jeszcze jest nadzieja bo to bardzo wczesna ciąża . Więc nie płacz kochana , musi być dobrze .Jestem już na sali. Ciąży nie widać nigdzie, lekarz mówi, że mogło dojść późno do owulacji i ma prawo się jeszcze do tygodnia pojawić. Jestem załamana... W razie jakby się pojawiła poza macica skierują mnie do innego szpitala z lepszym sprzętem tam mogą mi usunąc ciąże pozamaciczną farmakologicznie. Jestem na sali sama... Ciągle płaczę...
Nie płacz Kochana, jesteś pod opieką. Myśl pozytywnie, jeśli Maleństwo jest gdzieś ukryte to na pewno Twoje smutki nie są dla Niego dobre. Trzymam mocno kciuki, aby twoja niepewność się skończyła i aby było wszystko dobrze! [emoji110][emoji110][emoji110]Jestem już na sali. Ciąży nie widać nigdzie, lekarz mówi, że mogło dojść późno do owulacji i ma prawo się jeszcze do tygodnia pojawić. Jestem załamana... W razie jakby się pojawiła poza macica skierują mnie do innego szpitala z lepszym sprzętem tam mogą mi usunąc ciąże pozamaciczną farmakologicznie. Jestem na sali sama... Ciągle płaczę...
Kochana ściskam mocno i trzymam kciuki. Musi być dobrzeJestem już na sali. Ciąży nie widać nigdzie, lekarz mówi, że mogło dojść późno do owulacji i ma prawo się jeszcze do tygodnia pojawić. Jestem załamana... W razie jakby się pojawiła poza macica skierują mnie do innego szpitala z lepszym sprzętem tam mogą mi usunąc ciąże pozamaciczną farmakologicznie. Jestem na sali sama... Ciągle płaczę...
Ja gdzieś ostatnio czytałam że dziewczyny mimo szczepienia chorowały na grypęHej dziewczyny♡ mam pytanie. jestem w 7tc i lekarz zalecił mi szczepienie przeciw grypie( pracuję jako nauczycielka 1kl SP) obawiam sie tylko czy to nie za wczesnie aby się szczepić- mianowicie to początek ciąży i jest bardzo wrażliwa. Dodam ze to moja 1wsza ciąża![]()
Kochana zdaje sobie sprawę ze jest Ci ciężko ale postaraj się nie płakać. Jest jeszcze nadzieja. Mocno trzymam kciuki;*Jestem już na sali. Ciąży nie widać nigdzie, lekarz mówi, że mogło dojść późno do owulacji i ma prawo się jeszcze do tygodnia pojawić. Jestem załamana... W razie jakby się pojawiła poza macica skierują mnie do innego szpitala z lepszym sprzętem tam mogą mi usunąc ciąże pozamaciczną farmakologicznie. Jestem na sali sama... Ciągle płaczę...
Ja jem a za chwilę jestem znowu głodna [emoji85]Kochana zdaje sobie sprawę ze jest Ci ciężko ale postaraj się nie płakać. Jest jeszcze nadzieja. Mocno trzymam kciuki;*
Mnie dzisiaj zaczął bolec dół brzucha. Dzisiaj jest 7 dzień jak powinnam dostać @. Mdlosci nadal mnie mecza straszne i wogole nie mam apetytu. Dziś wmusilam w siebie kanapkę z serem i kawałek placka z cukinia.
U mnie w DE to samo jest.Wy to i tak macie fajnie, tutaj w NO lekarz powie, ze to normalne, leków zadnych nie wypisze, zadnej luteiny ani nic. Jak krwawisz to znaczy, ze poronilas i tak mialo byc... Takie tu jest podejście.