zuzkaaa
Fanka BB :)
ooo to 3 dni pozniej niz jaByłam we wtorek i ciąża potwierdzona
Następna wizyta 19.10. właśnie po tej wizycie planuję oznajmić tą wiadomość w pracy![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ooo to 3 dni pozniej niz jaByłam we wtorek i ciąża potwierdzona
Następna wizyta 19.10. właśnie po tej wizycie planuję oznajmić tą wiadomość w pracy![]()
Jakbym mogla to tez bym nie mowila jeszcze ale moja praca sie wiąże z ciaglym staniem wchodzeniem na drabinę i dźwigniem (praca w ksiegarni) wiec wole tego nie robicWitaj @AgaMyu mnie też leci 6 tydzien. Dokładnie 5t5d. I objawów full..
@zniewolona powodzenia kochana
Ja w prscy powiem pewne w połowie października dopiero
Musisz być dobrej myśli, będzie dobrze - ściskam mocno za Ciebie kciukiniestety ale plamienia nie ustaly2 dzien juz... od rana nic a teraz znowu mala plamka
![]()
No to w ogóle nie ma na co czekać. W takiej sytuacji też bym od razu powiedziałaJakbym mogla to tez bym nie mowila jeszcze ale moja praca sie wiąże z ciaglym staniem wchodzeniem na drabinę i dźwigniem (praca w ksiegarni) wiec wole tego nie robic
ja pracuje w sklepie, tez towar obsługa kasy.. to moja pierwsza poważna praca i nie wiem jak sie odnoszą w takiej sytuacjiJakbym mogla to tez bym nie mowila jeszcze ale moja praca sie wiąże z ciaglym staniem wchodzeniem na drabinę i dźwigniem (praca w ksiegarni) wiec wole tego nie robic
To też jest Ci ciężko, najważniejsze żebyś nie dźwigałaja pracuje w sklepie, tez towar obsługa kasy.. to moja pierwsza poważna praca i nie wiem jak sie odnoszą w takiej sytuacji![]()
no wlasnie... ja mam umowe do kwietniaJa pracowalam w rossmannie prawie 6 lat. Najpierw zwlekali z umowa na czas nieokreslony a teraz kiedy miesiac przed sie dowiedzialam i powiedzialam to mi podziekowali:-/ aczkolwiek trudno. Do porodu musza przedluzyc to cos sie odlozy na wyprawke :-)
O kurczę ale chamówę odwaliliJa pracowalam w rossmannie prawie 6 lat. Najpierw zwlekali z umowa na czas nieokreslony a teraz kiedy miesiac przed sie dowiedzialam i powiedzialam to mi podziekowali:-/ aczkolwiek trudno. Do porodu musza przedluzyc to cos sie odlozy na wyprawke :-)
w przyszłym tyg sie wybieramTo też jest Ci ciężko, najważniejsze żebyś nie dźwigałaKiedy chcesz im powiedzieć ?