patula86
Fanka BB :)
Dziwne, ze juz na poczatku masz takie bole, no ale od ciazy to moga nawet wlosy bolecA ja tak samo jak w pierwszej ciazy tak i teraz mam bol żeber. Jest on tak męczący, ze nie moge normalnie siedziec, a lezec tylko plecach![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dziwne, ze juz na poczatku masz takie bole, no ale od ciazy to moga nawet wlosy bolecA ja tak samo jak w pierwszej ciazy tak i teraz mam bol żeber. Jest on tak męczący, ze nie moge normalnie siedziec, a lezec tylko plecach![]()
@Ann_
Pod koniec moze sie ten polip wchlonac, a tak to bedzie, o ile lekarz nie zadecyduje, zeby go np. podwiazac, ale to zawsze jakas ingerencja..
Ja mam pytanie do Was takie czy Wasz maz, partner wchodzi z Wami na wizyte do gabinetu, w sensie ze jest podczas badania?
Ja w tamtej ciazy wchodzilam z mezem, a teraz chodze to doktora i jakos tak wieksze skrepowanie, doktor podczas badania kazal mu stanac za kotarka....;/
Kiedy wyniki?Ja.Byłam no.pobraniu i w pracy..
Mój czeka w poczekalni, a wolamy go na usg. Mój lekarz nie miałby nic przeciwko, tylko ja nie widzę potrzeby aby był przy badaniu gin czy omawianiu wyników