Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Just dzięki za rady, udało mi się znaleźć teraz bez problemu. Był faktycznie troszkę niżej niż to wcześniej szukałam. Dałam więcej żalu i pięknie biło serduszko. Uspokoilam się, ale ulga. Mąż nawet słuchał i mówi"no bije tylko ciekawe czyje (chłopca czy dziewczynki w domusle)" chyba on się nastawiam na chłopaka, ja tez powinnam będzie mniejsze zaskoczenie.
Ja to właśnie z obawy ze nie znajdę, i będę schizowac wogole nie kupujeCzyli cierpisz [emoji21] dzielna jesteś.
Ą ja nie wiem czy dobrze zrobiłam, że kupiłam ten detektor. Czy on jakiś wadliwy czy ja coś źle robię. Ale włączam go i chwilę słychać, że coś szuka takie szumy jak na początku usg u lekarza, natomiast potem cisza. Ja nie znajduje już kolejny raz tego serduszka. I tylko myślę o tym cały czas [emoji24]
Kochana ja wyglądam tqk samo jak TyO to to! Ja sie zastanawiam, jak ogladam te wszystkie mamy na instagramie czy one na pewno w ciazy sa, umalowane, uczesane, obcasy a obok ja w dresie, bez makijazu, z czyms na glowie co nawet artystycznym nieladem nie mozna nazwac, biegajaca co chwile do toalety [emoji23]
Ann i najwazniejsze, duzo zelu [emoji4]
jako mama córeczki i syna zdecydowanie łatwiejsza w obsłudze jest dziewczynka!Ale musze sie wam do czegos przyznac. Ja w ogole nie czuje sie gotowa na bycie mama coreczki. To mi sie wydaje taka strasznie odpowiedzialana rola, bo dziewczynki sa takie wrazliwe, bardziej zamkniete w sobie, szybciej dorastaja, chlopcy chyba sa jednak bardziej otwarci...
Sa takie specjalne tabletki i syrop dla kobiet w ciazy nazywają sie Pre nalen na bol gardla o kaszelJa sie dziewczyny malo odzywam bo u mnie w domu szpital. Synek z przedszkola przyniosl katar, rozkrecilo sie przy okazji sprzedal bakterie mlodszej siostrze no i mi :/
Dzieci byly u lekarza a ja lecze sie domowymi sposobami. Kupilam na gardlo fiorde i spray do gardla. Mam nadzieje ze pomoze.
Wszystkim zycze zdrowka!:-)