Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ann ja w roczniaka nie zostawilabym nigdzie pod opieka obcej osoby. Nie wiem co musialoby sie stac zebym oddala dziecko do zlobka. Teraz poszedl do przedszkola wylacznie ze wzgledu nauki jezyka bo teraz naprawde szybko lapie. W jego gr jest brazylijczyk, tez ma dwa latka, chodzi od czerwca, poszedl bez jezyka, a teraz mowi pieknie po niemiecku. 3 miesiace.
Katie a ile corka ma lat?
Kari tu takie państwowe przedszkola tez sa od 3 lat. Najgorsze chyba jest przedszkole. Pozniej jak juz dziecko nauczy sie przebywac z innymi, potrafi sie dostoswac do systemu, jest latwej.
Ja na ig obserwuje polke ktora mieszka w stanach. W tym stanie co mieszka nie ma obowiazku puszczac dzieci do szkoly w ogole i ona nie zamierza. Dla mnie to jest krzywdzace na maxa. Nie dosc, ze takie dziecko nie bedzie mialo podstawowej wiedzy, to jeszcze nie bedzie potrafilo zyc w społeczeństwie. Jak ma nauczyc sie pracy w grupie, kompromisu, przegranej i wygranej jak nie w szkole, kazdy musi umiec dostosowac sie do jakiegos systemu, chocby ma jakis czas. Zanim nauczy sie zyc i bedzie wiedzial czego chce od zycia.
Do tego jest frutarianka (je tylko owoce), jej dwuletnie dziecko od malego je tez tylko owoce, ona dodatkowo jest w ciazy.