Tez skasowałas zdjecie[emoji4] haha jakoś nie bardzo mi to pasuje. Jednak ten zamknięty wątek byłby lepszy. Raczej nie mam ochoty zeby ktos inny ogladal moje zdjęcia tu.Też dostalam kciuka w górę..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tez skasowałas zdjecie[emoji4] haha jakoś nie bardzo mi to pasuje. Jednak ten zamknięty wątek byłby lepszy. Raczej nie mam ochoty zeby ktos inny ogladal moje zdjęcia tu.Też dostalam kciuka w górę..
Nie mam zbyt wielkiego porównania w kwestii ciążowych jeansów, ale jakiś czas temu kupiłam właśnie w hm bo moje bardzo mnie już uciskały. Trafiłam akurat na jakieś -20%, więc w sumie zapłaciłam 120zł, ale jaki komfooooort... Powiem szczerze że byłam w takiej desperacji że nawet 200zł bym dała, bo już chodziłam po biurze w rozpiętych spodniach [emoji23][emoji23][emoji23]A spodnie ciążowe moim zdaniem najfajniejsze są w H&m ja dziś kupiłam druga już parę. Jest ich tam kilka rodzajów ale ja wybrałam chyba „skinny jeans”. Są bardzo fajnie rozciągliwe i wygodne-uwielbiam i polecam. Myśle, że w Polsce tę sama kolekcje maja dla mam.