AnnaDd88
Fanka BB :)
u mnie synuś chwytal sie za gloweMiałam usg w moje 30 urodziny i taki mi malutka prezent zrobiła. Machała do mnie obiema rączkami tak, że udało się paluszki policzyć. Cudowne uczucie
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
u mnie synuś chwytal sie za gloweMiałam usg w moje 30 urodziny i taki mi malutka prezent zrobiła. Machała do mnie obiema rączkami tak, że udało się paluszki policzyć. Cudowne uczucie
![]()
@Ana650 bardzo mi przykro z powodu twojej straty. Myślę, że musisz dać sobie czas na zaakceptowanie tego, żebyś mogła się w pełni cieszyć maleństwem, które z Tobą zostało.
Mieszkam w Skierniewicach
@Magddaa88 jeszcze nie myślałam dużo na temat porodu ale skłaniam się ku temu, żeby rodzić w szpitalu w Brzezinach. Mam bliżej niż do Łodzi i słyszałam same dobre opinie na temat tamtego oddziału ginekologii i położnictwa.
Ja też od tygodnia czuję bąbelki w podbrzuszu ale nie jestem pewna, czy to dziecko czy moje wiecznie bulgoczące jelita![]()
Jeszcze dodam, ze w każdym szpitalu czasami dzieją się różne historie. I jeżeli zaczelaby się akcja porodowa I byłabym się że nie zdążę do Łodzi to jechalabym oczywiście do tych Brzezin bo są najbliżej. Więc nic nigdy nie wiadomo ja mam termin na 7.05 może się tam spotkamy@Ana650 bardzo mi przykro z powodu twojej straty. Myślę, że musisz dać sobie czas na zaakceptowanie tego, żebyś mogła się w pełni cieszyć maleństwem, które z Tobą zostało.
Mieszkam w Skierniewicach
@Magddaa88 jeszcze nie myślałam dużo na temat porodu ale skłaniam się ku temu, żeby rodzić w szpitalu w Brzezinach. Mam bliżej niż do Łodzi i słyszałam same dobre opinie na temat tamtego oddziału ginekologii i położnictwa.
Ja też od tygodnia czuję bąbelki w podbrzuszu ale nie jestem pewna, czy to dziecko czy moje wiecznie bulgoczące jelita![]()
Ja mam bóle od początku ciąży, co doprowadza mnie do obłędu. Początkowo pobolewało jak na okres ale od jakiś 2 tygodni doszły tak jakby delikatne skurcze i kłucia. Czuję jak się wszystko tam napina i twardnieje. Ginekolog mówi, że jest ok ale nie umiem zaufać lekarzom i się strasznie denerwuje. Mój poprzedni lekarz, do którego chodziłam prywatnie, w szpitalu po moim poronieniu udawał, że mnie nie zna (pozostawię to bez komentarzaGosik ja lezalam w Brzezinach w poprzedniej ciazy w 21t. z powodu boli brzucha.
To ja chyba najmłodsza Mama jestem [emoji6] 22 lata
Ja wam powien ze ja jak zaszlam w 1 ciaze mialam 18 lat urodzilam majac 19 i zaszlam za chwile w kolejna ciaze i wtedy to ja sie czulam jak ufoludek. Te spojrzenia ludzi, obgadywanie ze gowniara zrobila sobie dziecko a za chwole drugoe itp. Nie ma co sie przejmowac bo ludzie zawsze patrza dziwnie.W sumie nie czuje różnicy między badaniami teraz A kiedy miałam 31 lat. U mojego synka w grupie przedszkolnej nie ma mam po 20- stce- wszystkie bliżej 35- tego i 40- tego roku życia
. Ja mam sporo koleżanek rodzących w tym wieku- zarówno pierwsze jak i kolejne dzieci. Koleżanka starała się 19 lat...I w styczniu urodziła w wieku 42- lat.
![]()
piwkny prezent ,Miałam usg w moje 30 urodziny i taki mi malutka prezent zrobiła. Machała do mnie obiema rączkami tak, że udało się paluszki policzyć. Cudowne uczucie
![]()
o kurcze bez obrazy ale myslalan ze jestes starsza. Nie wiem nawet dlaczegoJa mam 20 [emoji4]