Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A ja się zastanawiałam co to jest ta anislu i stwierdziłam, że nie znam nie otwieram ;-)Violett sprawdź pw powinnaś mieć wiadomość od anislu ;-)
tak sie zestresowalam i zmęczyłam biegiem na lotnisko ze musialam się obudzic i odpocząć do rana
.Też kilku osobom odpowiedziałam dość oschle coś w stylu "A nie przyszło Ci do głowy, że staramy się, ale nie możemy mieć?" Zazwyczaj wścibskim nosom robi się głupio i odpuszczają ten temat. Niechlubnie przyznać muszę, że kiedyś też byłam takim typem, że podpytywałam koleżanki kiedy dzidzia ...U nas są ciągłe pytania o dziecko... "zróbcie sobie bobasa", "fajnie mieć dzidziusia w domu, to sama radość" "kiedy wy, bo już nie jesteście tacy młodzi". Ciężko się tego słuchało po niedawnej stracie ciąży. Nawet mój mąż, oaza spokoju, dał się wyprowadzić z równowagi na jednym spotkaniu rodzinnym. Zrobił taką awanturę, że ciotka z wujkiem do tej pory się do nas nie odzywają. Swoją drogą nie rozumiem jak można być takim bezdusznym ignorantem, żeby się wpierdzielać z buciorami cudze życie :/
Ja się zastanawiałam, czy to możliwe, że głowa boli od zbyt małej ilości wody (bo nawadnianie właśnie pomagałoJustjestem serdecznie Ci wspolczuje migreny... ja zauwazylam ze jak za malo wody wypije to bol glowy gwarantowany ale te bole sprzed ciazy gdzie tez byly wymioty na szczescie mnie omijaja..
Ja się zastanawiałam, czy to możliwe, że głowa boli od zbyt małej ilości wody (bo nawadnianie właśnie pomagało). U mnie właśnie tez woda ratowała przed bólami głowy
![]()