Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Np.moj mążZnam kilku Krzyskow, wszystkie to fajne chłopaki .
W kinie nie zasnełam, za to się popłakałam, pośmiałam i wogóle fajne takie wyjście. Miałam okazję poczuć się jak człowiek, a nie tylko jak mama. Do maja muszę jeszcze trochę skorzystać z życia

Incinta moi znajomi mają małego Leonarda, to jest mega uroczy dzieciak którego wszędzie pełno. Imię bardzo mi się podoba
wszyscy świętują. Ja odliczam godziny do jutrzejszej wizyty z duszą na ramieniu. Po tylu latach walki i 1 stracie jestem w ciągłej panice. Na dodatek od 2 lat walcze z zatkanym nosem a teraz w ciaży się to nasililo i w zasadzie co chwilę sapie..Będzie dobrzeAle tu dzis cicho i pustowszyscy świętują. Ja odliczam godziny do jutrzejszej wizyty z duszą na ramieniu. Po tylu latach walki i 1 stracie jestem w ciągłej panice. Na dodatek od 2 lat walcze z zatkanym nosem a teraz w ciaży się to nasililo i w zasadzie co chwilę sapie..
Trzymam za Ciebie kciuki. Będzie dobrzeAle tu dzis cicho i pustowszyscy świętują. Ja odliczam godziny do jutrzejszej wizyty z duszą na ramieniu. Po tylu latach walki i 1 stracie jestem w ciągłej panice. Na dodatek od 2 lat walcze z zatkanym nosem a teraz w ciaży się to nasililo i w zasadzie co chwilę sapie..
Będę trzymać kciuki [emoji4] Koniecznie daj znać po wizycie.Ale tu dzis cicho i pustowszyscy świętują. Ja odliczam godziny do jutrzejszej wizyty z duszą na ramieniu. Po tylu latach walki i 1 stracie jestem w ciągłej panice. Na dodatek od 2 lat walcze z zatkanym nosem a teraz w ciaży się to nasililo i w zasadzie co chwilę sapie..