Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
no własnie poczytywałam na blogach że super sprawa..i dosc latwe w przenoszeniuJa miałam kosz Mojżesza i super sprawa , moja córka w dzień w nim tylko spała
Witaj Domi [emoji846]Witam wszystkie majóweczki wiem że to może trochę późno ale dopiero od kilku dni jestem na zwolnieniu i mam więcej czasu na odpoczynek. Znalazłam to forum kilka dni temu i nawet udało mi się ogarnąć większość waszych postów. Ja mam na imię Dominika pochodzę z małej miejscowości niedaleko Łodzi. Mam 26 lat i to moja pierwsza ciąża. Dzisiaj jest 15 tydzień. Termin mam na 22 maja i z Usg prenatalnego wyszło że będzie to chłopiec. Z mężem wybraliśmy imię Jan. Będzie mi bardzo miło jak przyjmiecie mnie do swojego miłego grona postaram się częściej udzielać na forum
Witamy Cie w naszym gronie:-) milo mi Cie poznac i zapraszamy czesciej :-)Witam wszystkie majóweczki wiem że to może trochę późno ale dopiero od kilku dni jestem na zwolnieniu i mam więcej czasu na odpoczynek. Znalazłam to forum kilka dni temu i nawet udało mi się ogarnąć większość waszych postów. Ja mam na imię Dominika pochodzę z małej miejscowości niedaleko Łodzi. Mam 26 lat i to moja pierwsza ciąża. Dzisiaj jest 15 tydzień. Termin mam na 22 maja i z Usg prenatalnego wyszło że będzie to chłopiec. Z mężem wybraliśmy imię Jan. Będzie mi bardzo miło jak przyjmiecie mnie do swojego miłego grona postaram się częściej udzielać na forum