Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A czego wy sie wstydzicie dziewczyny? Ja nie farbuje juz od poltora roku. Siwych mam od groma i jestem z nich dumna :-) przynajmniej nie musze co miesiac martwic sie odrostami![]()
Tez mam ciemne wlosy i widac moje siwusy baaardzo ale moim zdaniem z siwymi tez mozna funkcjonowac i to nawet byc seksi a co:-)Ja póki co nigdy nie farbowałam a skonczylam 30stke w pazdzierniku.. ale siwulki sie pojawiaja.. moze odczekam do porodupoki co sie nie przejmuje
choc na czarnych to widac
![]()
Ja farbowałam pod koniec 1 trymestru, bo też odrosty, ale teraz już te farby są bezpieczne i można je używać w ciąży, ja akurat chodzę zawsze do fryzjera i nawet nie czuję, aby ta farba miała jakiś zapach. Za miesiąc też idę farbować i jeszcze podciąć.Dziewczyny farbujecie już włosy? W ciąży można nakładać farbę, ale najlepiej tą bez amoniaku. Mam już kupioną. Jestem w 17 tygodniu. Pierwszy trymestr nie polecają farbować, ale nie wiem czy teraz jeszcze zaczekać czy kłaść. Za killa dni mam w przedszkolu jasełka, a odrosty siwe na głowie, że się martwię, że mnie z babcią pomylą [emoji2][emoji70] a mam dopiero 32 lata, żeby nie było.
mam taki, bardzo fajnie służył i jest jak nowy, polecammi też widzi się taki bujaczek leżaczek![]()