Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny, a boli was brzuch tak okresowo? Na początku ciąży to normalne, wiem, ale nie wiem czy na tym etapie powinno jeszcze tak być. Dodam, że mnie brzuch na początku wogole nie bolał, dopiero od 3 dni czuje takie lekkie pobolewanie, jakby właśnie okresowe
@roki_1991 ja już jestem zaprawiona panikara, jeśli chodzi o ruchy... Mój gin na ostatniej wizycie powiedział, że mam przestać szukać sensacji, nauczyć się szydelkowac i wyłączyć internetniby tak jest ze na początku te ruchy są takie nieregularne, może być nawet kilka dni ciszy... Ale cóż z tego, jak rozum wie swoje, a serce i tak swoje... Poza tym ja uważam, że trzeba zachować swoją intuicję, nie wierzyć w każde słowo lekarza, tylko słuchać też siebie i swoich przeczuc. Tak było podczas poprzedniej ciąży, poprostu czułam, że coś jest nie tak, mimo że nic nie świadczył o poronieniu. Pojechałam na IP, tam obraza że dupe zawracam, dopiero jak lekarz zrobił usg okazało się że serduszko już nie biło
![]()
Dzidzia rośnie i macica też się powiększa, więc może dlatego czujesz to pobolewanie. Ja miałam operację jak byłam nastolatką i cięcie takie jak do cesarki i w ciąży też czuję, że tak mnie ta blizna ciągnie. Jak będziesz u lekarza to go zapytaj.Dziewczyny, a boli was brzuch tak okresowo? Na początku ciąży to normalne, wiem, ale nie wiem czy na tym etapie powinno jeszcze tak być. Dodam, że mnie brzuch na początku wogole nie bolał, dopiero od 3 dni czuje takie lekkie pobolewanie, jakby właśnie okresowe