Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jestem z Tobą całym sercem. Nie potrafię nawet napisać jak bardzo Ci współczuję. Życzę Ci przede wszystkim wsparcia od najbliższych. Jedyną rzeczą, która mnie uratowała w tej sytuacji było szukanie codziennie w oczach mojego synka miłości do mnie i myśl, że mnie potrzebuję.Dziewczyny niestety serduszko mojego Wojtusia przestało bić. Czekam w szpitalu na wywołanie poronienia. To jest jak jakiś straszny film. Uważajcie na siebie na te infekcje szczególnie...
Tak cholernie przykro, że Ciebie to spotkalo :-( trzymaj się, chociaż domyślam się że łatwo nie jestDziewczyny niestety serduszko mojego Wojtusia przestało bić. Czekam w szpitalu na wywołanie poronienia. To jest jak jakiś straszny film. Uważajcie na siebie na te infekcje szczególnie...
bardzo mi przykro,że Cię to spotkało, już myślałam,że już nie będzie żadnych smutnych wieści na forum, czy lekarze coś mówią o przyczynie, będą robić jakieś badania.Dziewczyny niestety serduszko mojego Wojtusia przestało bić. Czekam w szpitalu na wywołanie poronienia. To jest jak jakiś straszny film. Uważajcie na siebie na te infekcje szczególnie...
Dziewczyny ja po połówkowym. Wszystko ok. Chłop prawie 0,5 kg. Marzyło mi się foto 3d a on ręce i nogę na twarzyniby że wstydliwy ale fujarą święcił na prawo i lewo.
Kolejny krok do przodu.
gratulujeDziewczyny ja po połówkowym. Wszystko ok. Chłop prawie 0,5 kg. Marzyło mi się foto 3d a on ręce i nogę na twarzyniby że wstydliwy ale fujarą święcił na prawo i lewo.
Kolejny krok do przodu.