Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oj, Szara. Takie emocje i uczucia sa zupelnie normalne, boisz sie bo nie wiesz co Cie czeka. Do tego burza hornonow z pewnoscia nie pomaga. Postaraj sie zrelaksowac, uspokoic. Niech maz tez sie troche wykaze i zaopiekuje Toba, teraz jestes szczegolnie wrazliwa [emoji8]Jakoś mnie to przerazilo. Dopiero wzięliśmy ślub A tu już dziecko [emoji22]
Rossiczka,cala piierwsza ciaze objadalam sie pomaranczami na kilogramyTo ja zawsze grejpfruty jadłam, a teraz są ble bo gorzkie A nie kwaśne. No oszalec można. Za to pomarańcze mniam mniam
Jakoś mnie to przerazilo. Dopiero wzięliśmy ślub A tu już dziecko [emoji22]
Rossiczka faktycznie grejpfruty gorzkie są [emoji16] ale ja je zawszemlubilam. Jak byłam mała tato mi odbierał. Teraz sama to robię. Ale jem sam miąższ nigdy tej gorzkiej skórki.
Napisz wyniki:-)Dziewczyny. czy ktoras zna sie moze na wynikach tarczycowych albo leczy choroby tarczycy? Chcialam sie troche uspokoic. Odebralam moje wyniki i zglupialam, jutro bede u gina wiec pogadamy o tym, na razie wyslalam mu smsa