Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ma kilka treningów trzeba na fb jej poszukać
Linki do osoby układającej treningi dla kobiet w ciąży. Ja nie ćwiczę bo jestem leń odkąd zaszłam w pierwszą ciąże ale dzielnie próbuje się zmotywowaćdobre opinie słyszałam o tej kobiecie więc daję

23.10 mowisz o prenatalnych?Kiedy macie usg 1 trymestru?
Ja mam 24.10 i nie mogę się doczekać!
Tak:-) widzę że podobny termin mamy badania.23.10 mowisz o prenatalnych?

Trzymam kciuki, żeby podróż była znośna. Najlepiej rozwal się na fotelu i wywal nóżki przed siebie, żeby brzucha nie gnieśćDzięki za link
Ja wstałam o 5 rano, zrobiłam mężowi śniadanie do pracy , wzięłam prysznic i zasnęłam i dopiero oczy otworzyłam od razu ze złym samopoczuciem :/ bol głowy , mdłości, zawroty...
Niedługo jadę do Polski i już się boje tej trasy 6-7 godzinnej co to ze mna będzie![]()
Dzięki za link
Ja wstałam o 5 rano, zrobiłam mężowi śniadanie do pracy , wzięłam prysznic i zasnęłam i dopiero oczy otworzyłam od razu ze złym samopoczuciem :/ bol głowy , mdłości, zawroty...
Niedługo jadę do Polski i już się boje tej trasy 6-7 godzinnej co to ze mna będzie![]()
Ja jeszcze sie nie umowilam. Mysle, ze jakos na poczatku listopada jak skoncze 12 tydzien. Ktory tc u Ciebie bedzie na usg pierwszego trym?Kiedy macie usg 1 trymestru?
Ja mam 24.10 i nie mogę się doczekać!
Ja jeszcze sie nie umowilam. Mysle, ze jakos na poczatku listopada jak skoncze 12 tydzien. Ktory tc u Ciebie bedzie na usg pierwszego trym?
@xszaracodziennosc jestes odwazna, ze przyznalas sie do swoich watpliwosci, bo wszystkie stereotypy mowia nam co mamy czuc, kochac dziecko od malej fasolki, cieszyc sie, mowic do brzucha i tryskac radoscia. Powiem Ci, ze ja tak nie czuje, a to bedzie moje drugie dziecko i w pierwszej ciazy pomimo ze gadalam do brzucha itd itp to tak naprawdę w ciazy nie mozna wyobrazic sobie tego dziecka i milosci do niego, dopiero jak ten czlowiek jest na swiecie to, to wszystko jest realne. I licze na to, ze w moim i Twoim przypadku tak bedzie i poczujemy ogromne szczescie.
Poki co ciezko mi sobie wyobrazic jak to jest miec drugie dziecko...dziewczyny jak to jest?