Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
jestem zaDziewczyny a moze stworzymy rowniez prywatna grupe na fb jak proponowala ktoras z Nas?
Ja mecze się z peknieta 8. Jeszcze chwila i zrovie z nią porządek raz na zawsze a narazie lecę na paracetamolu.Gooska, podjerzewam, ze moja pierwsa reakcja bylaby taka sama, ale trzezwo patrzac to serio 1:898 to male ryzyko. Usg masz ksiazkowe, z tego co pamietam, bedzie dobrze, nie zamartwiaj sie.
@justjestem mega slaba sytuacja, ja zamowilam segregator na poczatku pazdziernika i w ciagu 3 dni doszedl. W takiej sytuacji zniesnaczona zadalabym zwrotu kasy.
Czy ktos ma jakies informacje odnosniw Kari? Martwie sie..
Mialam kilka dni slabszych. Meczyla mnie migrena i musialam brac paracetamol. Nawet nie wiecie jakie wyrzuty sumienia mialam bo nigdy wczesniej w ciazy nie bralam lekow przeciwbolowych, ale chodzilam juz z bolu po scianach.
Ja też wiem bo i przy Marice i przy Fabianie miałam problemy. Z Marika w 34 tygodniu zaczęła.sie skracać Ale leżenie w szpitalu tydzień i leki ( W sumie nospa i magnez) dały rade. Z Fabianem w 31 tyg trafilam na porodowk e bez szyjki, z rozwarciem i skurczami Ale się udało wytrzymać na lekach ( tu juz miałam pokaźny arsenal) i lezeniu. A teraz to dopiero 11 tydzień. Właśnie dziwi mnie to że nie dostałam nic takiego typowego na podtrzymanie. Nospa magnez leżenie leżenie leżenie no i leki na ten mocz. Dokładnie antybiotyk. I usg mam w pon.. Trochę zgupialam.@Violett to lez lez i jeszcze raz lez. Niestety wiem co to znaczy walczyć z szyjka...
Bierzesz jakiś progesteron ?
O mamo, dopiero doczołgałam się do forum i tu takie wieści [emoji33]Jade, wlasnie sie zbieram, jestem przerazona, dosyc duzo krwi jak podczas okresu [emoji24] ja juz nie dam rady...
Obudziłam się z paskudną biegunką... Mam nadzieję że nie muszę się martwić o dzidka...