Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Rozumiem twój strach ale musisz wierzyćTo mnie pocieszylas ...
Wyniki przyjdą na dniach bo dzwonili ze wysłali .Rozumiem twój strach ale musisz wierzyć- przypomnij mi proszę kiedy masz badanie A kiedy wyniki?
Czyli przyjdą do domu?- ja odbierałam w przychodni- dlatego też dzwoniłam tam codziennie czy już sąWyniki przyjdą na dniach bo dzwonili ze wysłali .
Nic a nic mnie nie uwiera, nie boli.Ja mam tak samo. Luz blues ... jakos tak spokojniej to wszystko chociaz czasami bywa pod gore to o Kluseczke jestem serio spokojna i nie wiem skad to wynika :-)
Wspolczuje Ci tej papierkologii. Nie meczy Cie od tego siedzenia uwieranie brzuszka?
Trzymam kciuki, żeby tak byłoMój synek ma brać heviran 2 razy dziennie przez 5 dni przez 3 miesiące.Teraz jest drugi miesiac- zobaczymy czy i jemu pomoże![]()
Ja nie pracuję już od 2 miesiąca ciąży ale tylko ze względu na styczność ze środkami chemicznymi. Wolałam nie ryzykować. Lekarz przyznał mi rację i teraz siedzę w domku, chociaż czasem mam ochotę wrócić do pracy.A ile z Was jeszcze pracuje i zamierza pracować jak najdłużej ?
Jeśli się uda to ja będę w pracy aż do połowy kwietnia..