Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć dziewczyny! Ja też majowa...Pierwszą ciążę przechodziłam nawet nie kichnęłam...w drugiej syn ze szkoły przyniósł rumień - jemu nic nie było ja byłam w 15 TC i jak się okazało wcześniej tego dziadostwa nie przechodziłam...nasz synek zmarł w 17 TC... teraz szczęśliwie jestem w ciąży to już prawie 16 TC a od 14 tygodnia walczę z zapaleniem ucha... Armagedon... na początku ciąży byłam przeziębiona... no jakaś masakra... niestety skończyło się antybiotykiem bo nie spałam po nocach z bólu... teraz nie boli ale od prawie dwóch tygodni mam zapchane ucho a lekarka laryngolog przepisała mi robione krople do nosa z NEOMECYNĄ... teraz się glowię czy je stosować czy nie...bo neomecyny w ciąży nie wolno... choć mój ginekolog pozwolił na krople dicortineff do ucha, które jak się okazało pogarszały sprawę (przepisał je lekarz pierwszego kontaktu) jak tu ufać lekarzom... stosowałam je w sumie 3 dni... też mają neomecynę... wariuję już naprawdę... może ktoś miał podobną sytuację z uchem? do ucha do czwartku mam krople cetraxal a do nosa maść mupirox i chyba na tym poprzestanę...może do czwartku się odetka to ucho tym bardziej, że już mi tak jakby ciśnienie tam przeskakuje...
Też miałam ostatnio nieliczne bakterie i doktor mówi że to jest w normie.Dzisiaj już na szczęście dobrze z moim odcinkiem szyjnym. Nie wiem do tej pory czy to był kręgosłup czy zawianie. Ale odebrałam wyniki moczu i mam nieliczne bakterie za tydzień wizyta u lekarza prowadzącego zobaczymy co powie.
A nie byłoby za wcześnie?Może rozejście spojenia łonowego?
A nie byłoby za wcześnie?
Zmieniając temat: Jak wspominałam jakiś czas temu, mąż mi kupił prezent-niespodziankę na urodziny i musiałam czekać 2 tygodnie patrząc na zapakowane pudłaJak dzieciak normalnie momentami nie umiałam się powstrzymać
Wczoraj już mogłam odpakować, okazało się że dostałam AirFryer'a - tę frytownicę do smażenia na "sucho"
I przygotował (kupił) ciacho i świeczki byly i kwiatki i girlanda i w ogóle - kochany jest <3
Bardzo lubię frytki. Szczególnie takie grube. W poprzedniej ciąży tylko chciałam jeść frytki, lody i colę. A na początku sok pomarańczowy.Później piwo. Ale może dlatego, że upalne lato było :-) Na początku tej ciąży też sok pomarańczowy musiał być. A poza tym żadnych zachcianek. Szkoda, bo mąż mógłby się wykazać 
Mi zdiagnozowali rozejście spojenia już od 16 tygodnia.A nie byłoby za wcześnie?
Zmieniając temat: Jak wspominałam jakiś czas temu, mąż mi kupił prezent-niespodziankę na urodziny i musiałam czekać 2 tygodnie patrząc na zapakowane pudłaJak dzieciak normalnie momentami nie umiałam się powstrzymać
Wczoraj już mogłam odpakować, okazało się że dostałam AirFryer'a - tę frytownicę do smażenia na "sucho"
I przygotował (kupił) ciacho i świeczki byly i kwiatki i girlanda i w ogóle - kochany jest <3
Ale masz tego męża kochanegoA nie byłoby za wcześnie?
uwielbiam frytki nawet dzisiaj na obiad sobie na nie pozwoliłam zrobić