reklama

Majóweczki 2019

reklama
Spokojnie, nic nie muszę czytać bo wiem jakie są różnice w ilości żelaza np między drobiem a chociażby dziczyzna, a takze że jedzenie przetworzonej szynki na kanapkach niewiele da.
Super że masz wyniki ok, tylko z tego się cieszyć
To poczytaj na necie które ma dużo żelaza. Ja jem każdy rodzaj i jakoś wyniki mam dobre. Polepszyło mi się. A nie będę tutaj dyskutować tylko pisze z własnego doświadczenia.

Do ogórków kwaśnych mam trochę uraz z 1 trymestru, jak jadłam je z czekoladą! Ale jakoś będzie trzeba do nich znowu się przekonać! :) Podobno żurawina też jest dobra.. 8-) Ja na początku miałam bardzo ładną hemoglobinę. A teraz nie wiem czemu mi tak poleciała. :(

Do ogórków kwaśnych mam trochę uraz z 1 trymestru, jak jadłam je z czekoladą! Ale jakoś będzie trzeba do nich znowu się przekonać! :) Podobno żurawina też jest dobra.. 8-) Ja na początku miałam bardzo ładną hemoglobinę. A teraz nie wiem czemu mi tak poleciała. :(

Dzidzia zabiera. Kiszonki z mięsem na obiad to mi gin mówił że pomagają lepiej wchłaniać. O żurawinie to nie słyszałam na hemoglobine że jest dobra, ale na pewno na drogi moczowe. Położna mówiła też że dobra jest melasa buraczana.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry