Anipul
Fanka BB :)
Ufff... to dobrze...Nieee. Przyrost wagi jak to w ciąży. Nie martw się. Co druga ciężarna ma coś z tarczyca
Dziś mam jakiś gorszy dzień... chodzę poddenerwowana i spięta... na nic nie mam ochoty... masakra...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ufff... to dobrze...Nieee. Przyrost wagi jak to w ciąży. Nie martw się. Co druga ciężarna ma coś z tarczyca
Ja dla dziewczynki miałam dużo imion w pierwszej ciąży. Dla chlopca żadnego, urodził się chłopakteraz jak znow będzie chłopczyk to juz w ogole nie wiem [emoji14]
Moja młoda też 'kocha' Elze ale że ma niecałe 3 lata to nawet pierwszej części nie obejrzała w domu w skupieniu, także w grę wchodzą tylko ciuchy i zabawki [emoji4]Moj m też pewnie nie będzie chciał, ale my narazie nie wybiegamy w etap imion czy wyprawki. Ostatnio miesiąc temu byłam na wizycie i czasem łapią mnie myśli czy serduszko nie przestało bić bo to ten zagrożony czas jeszcze był.
Dziewczyny ma któraś córkę, fanke krainy lodu? Moja już odlicza dni do pójścia do kina na drugą część.
Adaś śliczne.U mnie tez właśnie rodzinny weekend. Krzywo na mnie patrza ze na telefonie siedzemi się bardzo podoba imię Tobiasz Tymoteusz albo Remigiusz a kręcą nosem wszyscy. Adaś tez im nie leży. Podoba mi się tez Piotruś ale moj brat to Piotr. Skłaniam się ku Adasiowi ale jakoś tak nie wiem. Pierwszemu synkowi od razu wiedziałam jakie nadać imię
tez kręcili nosem ale się zawzielam
![]()
Moja ma 5.5 i też ma problem oglądnąć bajkę pelnometrazowa, dla niej 15 minut na abc i jej starcza. Krainę lodu jednak obejrzała i uwielbia, wyczekuje premiery.Moja młoda też 'kocha' Elze ale że ma niecałe 3 lata to nawet pierwszej części nie obejrzała w domu w skupieniu, także w grę wchodzą tylko ciuchy i zabawki [emoji4]
Jejku ja już w ogóle nie wiem co się dzieje na forum [emoji21][emoji21][emoji21] Ale naprawdę nie mam czasu ...
Jutro znowu do pracy, powrót o 17 ..
Kochane A czy któraś z Was też nie ma apetytu???
Ja nie mam mdłości, czuje się dobrze ale nie chce mi się jeść.
Jejku ja już w ogóle nie wiem co się dzieje na forum [emoji21][emoji21][emoji21] Ale naprawdę nie mam czasu ...
Jutro znowu do pracy, powrót o 17 ..
Kochane A czy któraś z Was też nie ma apetytu???
Ja nie mam mdłości, czuje się dobrze ale nie chce mi się jeść.