Jaska.JDM
Fanka BB :)
Ale czy zdąży dojść bo to różnie bywa. Ja zamówiłam już co nie co.Się wie! Buszuję od tygodnia, mam zamiar pozamawiać prezenty świąteczne
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale czy zdąży dojść bo to różnie bywa. Ja zamówiłam już co nie co.Się wie! Buszuję od tygodnia, mam zamiar pozamawiać prezenty świąteczne
![]()
Ja regularnie korzystam z AliexpressKto korzysra z Aliexpress? Dziś są zniżki korzystacie?
Szaleństwo! Prenatalne super, na krew czekac do czwartku. Niby na 80 % dziewczynka wymarzona, ale ja się tak boję w to uwierzyć , że aż się boję. Zdazylo się którejś , że powiedzieli ma prenatalnych dziewczynka, a okazał się chłopiec?
Ja bylam 2 listopada u gina a teraz mam iść 30 listopada...4 tyg dlugo. Więc zapisalam sie na 13 listopada tylko na usg prywatnie, wolę chodzić co 2 tyg, 4 tyg to jak wieczność, 2 tyg jakos znosnie brzmiGratulacjemnie się zdarzyło na odwrót, w 16 tygodniu miał być raczej chłopiec, który okazał się być córcią w 20 tygodniu
Moja aplikacja powiedziała że skończyłam 13 tygodni i jesteśmy w 14ale do kolejnej wizyty jeszcze 15 dni.... Zejdę psychicznie do tej pory
![]()
Mi mąż zabrał laptopa do pracy i nie mam jak zamówić a mam kilka rzeczy w koszyku.Ale czy zdąży dojść bo to różnie bywa. Ja zamówiłam już co nie co.![]()
![]()
.Ja właśnie nie miałam wizyty miesiąc i to jednak długo. Jak już się ruchy czyje to spokojniej a na wczesnym etapie nic nie wiadomo.Ja bylam 2 listopada u gina a teraz mam iść 30 listopada...4 tyg dlugo. Więc zapisalam sie na 13 listopada tylko na usg prywatnie, wolę chodzić co 2 tyg, 4 tyg to jak wieczność, 2 tyg jakos znosnie brzmimyślę nad kupieniem detektora tętna wtedy może bedzie inaczej z czekaniem 4 tyg
![]()
Ja prenetalne mam w środę i już dzisiaj czuje nerwy :/
Zwariować można.