reklama

Majóweczki 2020

reklama
Właśnie szkoda ze Tak malo osob ostatnio sie udziela...teraz jak dzisn nie poczytasz to nadrobisz w minute a kiedys...godz to juz byla pozniej masakra hih dziewczyny rozkrecamy forum !!! JAK SIE DZIS CZUJEMY BRZUSZKI??
Mnie okropnie boli brzuch. Całą noc nie spałam. Może ze stresu, bo jutro wizyta w szpitalu...
U nas dziś 14+4, jak tam Wasze brzuchy?
Mój już baaaaardzo widoczny, może też wzrostem macicy spowodowany ten ból.

Dziękuję. Nam też się mega podoba :D

Widzę, że rozmawiałyście o chorobach wieku dziecięcego. Sprawdzałam kiedyś w mojej dokumentacji - przechodziłam chyba wszystko [emoji1787] Odrę świnkę różyczke ospe szkarlatyne itd.
Ja tylko ospa i świnka... Jakoś omijaly mnie te choroby...
Hej :) Zaliczylismy dzisiaj lekarza, podobno znowu gardło, tamten antybiok niby nie zadziałał i dzisiaj nowy. Bóle brzucha niewiadomo skąd.

Musze skoczyć do pepco młodej po rajtuzki, a jakoś się zebrać nie mogę [emoji848][emoji847]
Może brzuszek boli od antybiotyku??
Właśnie szkoda ze Tak malo osob ostatnio sie udziela...teraz jak dzisn nie poczytasz to nadrobisz w minute a kiedys...godz to juz byla pozniej masakra hih dziewczyny rozkrecamy forum !!! JAK SIE DZIS CZUJEMY BRZUSZKI??
A Ty Brzuszku, jak się czujesz? :)
Ja dzisiaj chyba z pogorszeniem pogody jakoś słabiej funkcjonuje. Długo spałam, kawkę powoli sączę i nie mam ochoty na nic. ;)
Fatalnie, drugi dzień strasznie boli mnie głowa i nic nie pomaga [emoji2374]
Jeśli bardzo Cię męczy to bierz śmiało paracetamol. Lepiej żeby przeszło niż męczyć się na darmo. Maluszkowi nie pomaga jak mamusia źle się czuje. :*

Ja tylko ospa i świnka... Jakoś omijaly mnie te choroby... Może brzuszek boli od antybiotyku?? A Ty Brzuszku, jak się czujesz? :)
Ja dzisiaj chyba z pogorszeniem pogody jakoś słabiej funkcjonuje. Długo spałam, kawkę powoli sączę i nie mam ochoty na nic. ;) Jeśli bardzo Cię męczy to bierz śmiało paracetamol. Lepiej żeby przeszło niż męczyć się na darmo. Maluszkowi nie pomaga jak mamusia źle się czuje. :*

Masz racje, dziękuje [emoji8]

Mnie okropnie boli brzuch. Całą noc nie spałam. Może ze stresu, bo jutro wizyta w szpitalu...
U nas dziś 14+4, jak tam Wasze brzuchy?
Mój już baaaaardzo widoczny, może też wzrostem macicy spowodowany ten ból.
U mnie 15+3 i brzuszek narazie ledwo widoczny.

Brzuch przestał boleć, za to wróciły mdłości.. :baffled: Podejrzewam, że to od żelaza, bo dzisiaj rano wzięłam pierwszą tabletkę. Także forma dziś nie najlepsza. Dla poprawy nastroju kupiłam pierwsze body dla maleństwa i skarpetki :):):) Kolory neutralne, bo nie wiem jeszcze kto się tam u mnie kryje.

Ubranka z Lindex
FB0860B1-C6FE-46E1-86E9-2605000AE7A9.jpeg
3592218D-2B34-4F66-96DE-5A64DA93F9D6.jpeg
526746F4-CA31-44DC-B7B0-F20C4AD02176.jpeg

U mnie 15+3 i brzuszek narazie ledwo widoczny.

Brzuch przestał boleć, za to wróciły mdłości.. :baffled: Podejrzewam, że to od żelaza, bo dzisiaj rano wzięłam pierwszą tabletkę. Także forma dziś nie najlepsza. Dla poprawy nastroju kupiłam pierwsze body dla maleństwa i skarpetki :):):) Kolory neutralne, bo nie wiem jeszcze kto się tam u mnie kryje.

Ubranka z Lindex
Zobacz załącznik 1047659Zobacz załącznik 1047660Zobacz załącznik 1047661

Śliczne [emoji173]️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry