Luxuorius
Moderatorka
Aleeee duży, fajny domek maja bliźniakiWstawiłam zdjęcie ale nie wyświetla mi się. Widzicie? Zobacz załącznik 1025761
O teraz jest [emoji106][emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aleeee duży, fajny domek maja bliźniakiWstawiłam zdjęcie ale nie wyświetla mi się. Widzicie? Zobacz załącznik 1025761
Cześć, kilka dni Cie nie bylo tak jak i mnie. Ostatnio przezywam to samo. Brak siły i energii na cokolwiek.Witam nowe przyszłe mamy. Ja się dzis kiepsko czuję, z resztą cały weekend. Nie mam siły na nic. Siedzę cicho bo nawet nie mam siły pisać, ale jestem tu z wami i dogladam. Nadrobilam 40 wpisów także jestem na bieżącomiłego dnia i zdrówka dla wszystkich! A wizytujacym powodzenia
![]()
Super zdjęcie! [emoji173][emoji173][emoji173] cieszę się, że Twoje dzieciaki cieszą się z rodzeństwa, a tak się martwiłaś.Wstawiłam zdjęcie ale nie wyświetla mi się. Widzicie? Zobacz załącznik 1025761
A na jakiej podstawie kazał się liczyć?Melduje się.
Termin według OM mam 16.05.2020
Ale nie widać jeszcze serduszka
20.09 usg widoczny pęcherzyk 13mm z ciałkiem żółtym 3mm bez zarodka. I określił wiek ciąży na 6t 1d. Echa serca nie uwidoczniono.
Lekarz kazał przyjść za tydzień ale kazał liczyc się że mogę poronić.
Nastepnego dnia zrobiłam beta hcg - 47435,50. Czekam na wynik bety z dzisiejszego poranka by zobaczyć jak rośnie.
Poza tym tsh 2,893 (górna norma lab 2,32).
Dostałam od gin 1*Acard. 3*Duphaston.
Nie krwawie nie plamie. Typowo ciążowe objawy.
Melduje się.
Termin według OM mam 16.05.2020
Ale nie widać jeszcze serduszka
20.09 usg widoczny pęcherzyk 13mm z ciałkiem żółtym 3mm bez zarodka. I określił wiek ciąży na 6t 1d. Echa serca nie uwidoczniono.
Lekarz kazał przyjść za tydzień ale kazał liczyc się że mogę poronić.
Nastepnego dnia zrobiłam beta hcg - 47435,50. Czekam na wynik bety z dzisiejszego poranka by zobaczyć jak rośnie.
Poza tym tsh 2,893 (górna norma lab 2,32).
Dostałam od gin 1*Acard. 3*Duphaston.
Nie krwawie nie plamie. Typowo ciążowe objawy.
Bry. Jakie mdłości mnie obudziły. Wmusilam chleb z pasztetem, od wedliny mnie odrzucilo. Jutro wizyta [emoji7] aaaaa która dziś wizytuje?????