wielkopolanka
Fanka BB :)
Dokładnie, jestem tego samego zdania. Mam nadzieję, że zakaz zostanie zniesiony i nie będę musiała bo przestrzegać jeszcze przez 23 tygodnieNie chcę zabrzmieć na nimfomankę ale zakaz orgazmów brzmi okrutnie...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie, jestem tego samego zdania. Mam nadzieję, że zakaz zostanie zniesiony i nie będę musiała bo przestrzegać jeszcze przez 23 tygodnieNie chcę zabrzmieć na nimfomankę ale zakaz orgazmów brzmi okrutnie...
Ja rozmawiałam kiedyś z położną, która bardzo chwaliła Panie po takich zajęciach. Podobno faktycznie są dużo lepiej przygotowane do porodu i lepiej się odnajdują w trakcie. Ja się zapiszę, w końcu można bezpłatnie na NFZPytanie do mam, czy chodziła któraś z Was do szkoły rodzenia? dużo wyniosłyscie z tych zajęć? Warto chodzić na takie zajęcia czy może czytać jak najwięcej w domu na temat maluszka, rozwoju i opieki przy takim maluszku. Jakie macie zdanie na ten temat, opinie. Jak dawalyscie sobie radę z opieką zaraz po porodzie.
Nospe weź , działa też na pęcherz, przeciwbólowo. Pij dużo płynów i koniecznie zrób badanie moczu.Dziewczyny pomocy boli mnie pecherz siusiam kropelkami i boli ze eh...co moge zazyc??
Ja rozmawiałam kiedyś z położną, która bardzo chwaliła Panie po takich zajęciach. Podobno faktycznie są dużo lepiej przygotowane do porodu i lepiej się odnajdują w trakcie. Ja się zapiszę, w końcu można bezpłatnie na NFZ![]()
Można na NFZ?
Kochane, czy Wy też jesteście takie śpiące? Nie wiem, czy to przez pogodę czy nie ale wstanę rano, pofunkcjonuje 2h i znów mogłabym się kłaść...
Poprosić moją 6 latke o umycie naczyń, masakra. [emoji849][emoji848] Wiecznie zmęczone dziecko siedzeniem w domu [emoji23][emoji23] jak dobrze że w grudniu sprawie sobie w końcu zmywarkę.. Czy tylko ja nie cierpię zmywac? [emoji848]
Pranie się pierze, zaraz trzeba po młoda lecieć do przedszkola, a tu tak leje.. Jaka pogoda u Was?
I to okropnie śpiąca. Nie zależnie od pogody
Wyniki pappa niskie ryzyko![]()
Dziewczyny juz po prenatalnych wszystko wporzadku jak najbardziejjupiiii
Pytanie do mam, czy chodziła któraś z Was do szkoły rodzenia? dużo wyniosłyscie z tych zajęć? Warto chodzić na takie zajęcia czy może czytać jak najwięcej w domu na temat maluszka, rozwoju i opieki przy takim maluszku. Jakie macie zdanie na ten temat, opinie. Jak dawalyscie sobie radę z opieką zaraz po porodzie.
Dziewczyny pomocy boli mnie pecherz siusiam kropelkami i boli ze eh...co moge zazyc??
Dzisiaj zachciewalam sobie grillaWitam się piątkowo
Zaraz biorę się za gotowanie ogórkowej - zachcianka mężaa on z kolei wracając z pracy ma odebrać moją zachciankę czyli zestaw sushi hehe
Dziewczyny czujecie już ruchy??? U mnie dzisiaj 15+5 i leżąc rano w łożku chyba poczułam maluszka. Chyba że był to jakiś skurcz mięśni dolnej części brzucha albo coś, ale na pewno nie wzdęcia, bo brzuszek z rana niemalże płaski![]()
Tak. Deklarujesz wybór położnej środowiskowej ze szkoły i nic nie płaciszMożna na NFZ?