Anitta013
Fanka BB :)
Dzieki kochana :*A na katar polecała sól morska.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzieki kochana :*A na katar polecała sól morska.
Domowe metody, miód, cytrynka, czosnek...Hejo ja tez uwielbiam chrupki orzechowe i chyba moja dzidzia tezpoki co troche sie przeziębiłam i nawet nie wiem co moge zazyc byl ktos w 12 tyg przeziębiony?katar gardlo?
Na pewnoJa jestem w 14+1 i jeszcze ruchów nie wyczuwam... Może za wcześnie na to u.mnie...
niewskazane są surowe ryby ktore w klasycznym sushi są. Als tak jak tu dziewczyny pisaly wyzej, sushi nie musi byc z surowa rybą, moze byc pieczona lub z warzywkamiNie znam się na sushi ale chyba jest niewskazane w ciąży
Hejo ja tez uwielbiam chrupki orzechowe i chyba moja dzidzia tezpoki co troche sie przeziębiłam i nawet nie wiem co moge zazyc byl ktos w 12 tyg przeziębiony?katar gardlo?
Moje sushi akurat bylo z gotowanymi i pieczonymi krewetkamimiałam ochotę też na takie z wędzonym łososiem, ale mieli tylko surowego, więc odpadało. Są różne rodzaje sushi, nawet wegetariańskie
Dokładnie [emoji2]
Mi pomogły inhalacje z soli fizjologicznej i tabletki emskie, do kupienia w Rossmannie. Pod nos maść majerankowa.Hejo ja tez uwielbiam chrupki orzechowe i chyba moja dzidzia tezpoki co troche sie przeziębiłam i nawet nie wiem co moge zazyc byl ktos w 12 tyg przeziębiony?katar gardlo?
Tak na pewno najlepiejDziękuję wszystkim czyli idziemy wszystko co naturalne![]()
Ja na zaparcia dostalam magnez, ale taki do rozpuszczenia to nie jest zwykły, ale właśnie zalecany przy zaparciach niestety nie znam nazwy polskiego odpowiednika bo mieszkam w AT. Ale jest super szklanka dziennie i spokój. Dostalam go w pierwszej ciąży jak z bólu wylądowałam na podłodze bylam pewna ze to poronienie, a okazało się, że od zaparc .Tak na pewno najlepiej
Dziewczyny, czy macie problem z... Zaparciami? Jak sobie radzicie?