Anitta013
Fanka BB :)
Niech rośnie zdrowo a znasz plec juz moze?Fasolka bardzo ruchliwa i nie pozwoli się zmierzyć dokładnie przez usgdo 15 tygodnia byłam płaska jak deska, a później nagle brzusio wystrzelił, niech rośnie.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Niech rośnie zdrowo a znasz plec juz moze?Fasolka bardzo ruchliwa i nie pozwoli się zmierzyć dokładnie przez usgdo 15 tygodnia byłam płaska jak deska, a później nagle brzusio wystrzelił, niech rośnie.
Na 99% ma być dziewczynka. Na wyniku amniopunkcji będzie potwierdzenie 100%Niech rośnie zdrowo a znasz plec juz moze?
Super gratulacjeNa 99% ma być dziewczynka. Na wyniku amniopunkcji będzie potwierdzenie 100%![]()
Witaj, wszystko bedzie dobrze. Masz kolejną wizyte wtedy co jaWitam Was dziewczynyTo mój pierwszy post i postanowiłam trochę o sobie napisać. Lat 31, pierwsza ciąża, dokładnie 18 tydzień. Kolejną wizytę u ginekologa mam 5 grudnia, mniej więcej w tym czasie owinnam dostać wyniki amniopunkcji. Miałam podwyższone ryzyko i lekarz zalecił mi wykonanie badania. Na początku był strach, panika, płacz, ale podczas zabiegu lekarz mnie uspokoił i jakoś wewnętrznie jestem pozytywnej myśli, choć wiadomo, że z tyłu głowy jest to ryzyko.
Ooo to ja mam wizytę dzień po WasWitaj, wszystko bedzie dobrze. Masz kolejną wizyte wtedy co ja![]()
W Mikołajki SuuperOoo to ja mam wizytę dzień po Was![]()
Witam Was dziewczynyTo mój pierwszy post i postanowiłam trochę o sobie napisać. Lat 31, pierwsza ciąża, dokładnie 18 tydzień. Kolejną wizytę u ginekologa mam 5 grudnia,
Spokojnie będzie dobrzeDotarłam do domu droga koszmarna raz że już po 16.00 jest ciemno to i mgła. Ciezko się wracało. Wyniki testu sanco prawidłowe fasolka jest zdrowa i będę miala dziewczynkę potwierdzone w teście. Ale dzisiaj usg mnie minęło miałam robione 14 listopada i teraz kolejna wizyta 19 grudnia i wtedy mi zrobi. Oczywscie mam przejść na dietę i zero cukru pod każdą postacią. Więc czeka mnie wizyta u dietetyczki.
U mnie jeszcze jej nie ma ale kazał już ograniczyć aby się nie pojawiła. Napewno będę przestrzegała ale jestem pozytywni3 nastawionaSpokojnie będzie dobrzeja mam cukrzycę w ciazy i dzidzia ma sie super
![]()