missroszi
Fanka BB :)
na koniec kwietniaNa kiedy masz termin jak już w 19 tygodniu jesteś???

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
na koniec kwietniaNa kiedy masz termin jak już w 19 tygodniu jesteś???

Tak właśnie mnie to zastanowiło, bo ja jestem w 18 tygodniu i mam termin na 1 maja. Myślałam, że najstarsza jestem. [emoji6]na koniec kwietnia![]()
28.04Tak właśnie mnie to zastanowiło, bo ja jestem w 18 tygodniu i mam termin na 1 maja. Myślałam, że najstarsza jestem.![]()

myślalam, że będzie lepiej... a tu niekoniecznie...
Rozumiem [emoji4]28.04ale wątek kwietniowy jest zamknięty więc czytam ten
![]()
życzyłabym sobie urodzić trochę wcześniej![]()
Jaxw pierwszym trymestrze w miare dobrze się czułam a teraz drugi trymest i chwilami padam jakbym pracowała na dwa etatyMnie każdy pocieszał,że w drugim trymestrze będzie już dobrze i wszystkie nieprzyjemności znikną a tu jest jak jest [emoji24]
Dla mnie pierwszy trymest był w miarę łaskawy jeżeli chodzi o wymioty i mdłości, w porównaniu do pierwszej ciąży. Natomiast drugi trymest to migrena za migreną. To już szczerze wolałabym powrót do zmęczenia i mdłości z pierwszego trymestru.Jaxw pierwszym trymestrze w miare dobrze się czułam a teraz drugi trymest i chwilami padam jakbym pracowała na dwa etaty
Jaxw pierwszym trymestrze w miare dobrze się czułam a teraz drugi trymest i chwilami padam jakbym pracowała na dwa etaty
Mnie też czasami atakuje migrena... Wczoraj myślałam, że ból głowy przejdzie jak się trochę położę... Okazało się, że zasnęłam i po pół godz obudziłam się z podwójnie mocnym bólem... Po paracetamolu trochę przeszło...Dla mnie pierwszy trymest był w miarę łaskawy jeżeli chodzi o wymioty i mdłości, w porównaniu do pierwszej ciąży. Natomiast drugi trymest to migrena za migreną. To już szczerze wolałabym powrót do zmęczenia i mdłości z pierwszego trymestru.