mouna87
Moderator
Będzie dobrzeJa dziś 18t4d. Na wadze +1 kg, brak wielkich zachcianek ciążowych, oprócz hamburgera z McDonalda o 22:00za tydzień we środę powinny być wyniki amniopunkcji, im bliżej tego dnia tym większy stres.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Będzie dobrzeJa dziś 18t4d. Na wadze +1 kg, brak wielkich zachcianek ciążowych, oprócz hamburgera z McDonalda o 22:00za tydzień we środę powinny być wyniki amniopunkcji, im bliżej tego dnia tym większy stres.
Nie ma sie co denerwować to dzidzi szkodzi a wyniki beda eleganckieJa dziś 18t4d. Na wadze +1 kg, brak wielkich zachcianek ciążowych, oprócz hamburgera z McDonalda o 22:00za tydzień we środę powinny być wyniki amniopunkcji, im bliżej tego dnia tym większy stres.
Ja dziś 18t4d. Na wadze +1 kg, brak wielkich zachcianek ciążowych, oprócz hamburgera z McDonalda o 22:00 [emoji23] za tydzień we środę powinny być wyniki amniopunkcji, im bliżej tego dnia tym większy stres.
Po badaniach prenatalnych miałam podwyższone ryzyko wystąpienia trisomii 21. Dlatego też robiłam amniopunkcje.Trzymam.kciuki żeby wszystko było dobrze mogę wiedzieć czemu miałaś przesłanke ku amnipunkcji u mnie prenatalne też nie zawesolo powtórka w piątek dlatego pytam.
ooo to tak jak u mnieU mnie dziś 14+5![]()
A dlaczego w grudniu nie?Na wizycie wszystko ok. Będzie dziewczynka, potwierdzam że widziałam na własne oczy że żadnych siusiaków nie ma. Chciałabym kiedyś synka(tak egoistycznie, dla siebie) ale liczyłam na siostrzyczkę dla córki. No to jesteśmy na dobrej drodze
Pobrała cytologię więc teraz będę się stresować plamieniami. Wyniki pewnie w styczniu. Już mam przetrenowane z zeszłego roku że w grudniu nie robi się cytologii...