Yonce
Fanka BB :)
Z tego co wiem to w ciąży jesteś ubezpieczona mimo wszystko.
Do dnia porodu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z tego co wiem to w ciąży jesteś ubezpieczona mimo wszystko.
Dziękuje. Tak jak już pisałam ; ubezpieczenie martwi mnie najbardziej,bo ciąże prowadzę na NFZ
Zgodnie z art. 2 ust. 1 pkt 4a lub 4b ustawy z dnia 27 sierpnia 2004 r. o świadczeniach opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych (Dz.U.2016.1793 j.t. ze zm.) do korzystania ze świadczeń opieki zdrowotnej finansowanych ze środków publicznych na zasadach określonych w ustawie mają prawo: (inne niż wymienione w pkt 1-3) osoby posiadające miejsce zamieszkania na terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, które są w okresie ciąży, porodu lub połogu (połóg trwa 42 dni od daty porodu):Do dnia porodu?
Wkleiłyśmy w tym samym momencieMusisz kochana doczytać dokładnie, ja wpisalam w wyszukiwarkę i z pierwszej strony jaka mi się wyswietlila jest info ze do 6 tyg po porodzie. Zobacz załącznik 1050503
Synchronizacja idealnaWkleiłyśmy w tym samym momencie [emoji16]
Nic się nie martw na zapas [emoji3590]Dziękuje dziewczyny za pomoc [emoji8]
Kurczaki, to już nie przelewki, poważna sprawaU nas szykowanie na bal Andrzejkowy, dwie panny w domu to przekichane [emoji14] Zobacz załącznik 1050537Zobacz załącznik 1050538
Hej Dziewczyny
może macie jakieś sposoby na zaparcia i okropne wzdęcia? Pół nocy nieprzespanej, brzuch jak baalon!
Jakieś leki typu espumisan, ulgix itp., czy można stosować w ciąży?
A same cyrki z ta firma. Nie idzie się niczego dowiedzieć. Mam nadzieje,że nie zostanę na lodzie..Najbardziej martwię się o ubezpieczenie zdrowotne,bo ciąże prowadzę na NFZ.
Dziewczyny, czy Wy też podczas deszczowej pogody czujecie się takie hmmm... słabe?