QueenMargo
Zaangażowana w BB
Wspaniale. Zazdroszczę [emoji7] ja też 18sty tydzień i nicA ja przed chwilą poczułam wreszcie pierwsze ruchy. Nie jakieś tam bulgotanie czy przelewanie...ruchy...17t+2d...dobrego dnia
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wspaniale. Zazdroszczę [emoji7] ja też 18sty tydzień i nicA ja przed chwilą poczułam wreszcie pierwsze ruchy. Nie jakieś tam bulgotanie czy przelewanie...ruchy...17t+2d...dobrego dnia
![]()
Ale z wyboru czy po prostu nie masz wyboru? Kurcze mnie to ciągnie do wszystkiego: kanapeczka, 3 żelki, jabłuszko, cukierek bounty, pomidor z solą ziołową. No smakosz mi się włączyłJa za to od jakiegoś czasu zero cukru. Herbatę czy kawę na gorzko. Zero słodyczy i czego kolwiek słodkiego.
Ja mam takie postanowienia grudzień wlasnie, ale herbaty czy kawy nigdy nie slodzilam. Za to ciasto musiało być nie wiem jak wytrzymam do świąt hahaJa za to od jakiegoś czasu zero cukru. Herbatę czy kawę na gorzko. Zero słodyczy i czego kolwiek słodkiego.
Moja trochę wcześniej 19 grudnia. Ale myślę cały czas pozytywnie bo obawy zawsze mam przed wizytą. Będzie już wtedy 18 tydzień.Dzień dobry. Jakieś wizyty w tym tygodniu? Moja dopiero 30 grudnia więc chętnie poczytam co u was