reklama

Majóweczki 2020

reklama
Ja trafiłam w styczniu na forum ;) cieszę się że mogłam pomóc. Dr Janosz to super lekarz. Mąż też dowcipny elokwentny. Przyjechałam z bólem brzucha i mnie nie lekcewarzyl;) także nawet się tłumaczyć nie musiałam. Wizyta trochę dłużej trwała bo musiał wszystko poczytać i dopytać. ;)
Będzie dobrze. Teraz to już musi. ! A który tc obecnie Ciebie? (Jak pytałam to przepraszam ale w tym tygodniu mogę jedynie się podpisać, taki paraliz mozgowy mnie wziął. Nic nie pamiętam. Nie rozumiem o co mnie mąż prosi. A to duża zmiana bo to zawsze wszystko pamiętałam) [emoji85]
Hehehehe tez mam problemy z pamiecia i koncentracją... czasem w polowie zdania sie zacinam i w ogole nie wiem co chcialam powiedziec ani o czym mowilam.. [emoji28] Czuje sie czasem jak jakas uposledzona [emoji85] u mnie dzis 17+6

reklama
Ja mam tak samo! Dodatkowo te doły co parę dni...
Juz doszukiwałam się depresji... ale mój gin zapewnił mnie, że to hormony...
O to się przyłączam do tego. Czasem są takie dni że mogę leżeć i patrzeć w sufit. Nic mi się nie chce. Ani książki czytać, ani filmu obejrzeć o sprzątaniu to już nie wspomnę. Mam takiego doła że nic już nie chce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry