Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam to samo, wejdę na schody i sapię jak hipopotam. O cięższych pracach nie wspomnę, zaraz zadyszka![]()
Ja mam tak często!A macie wrażenie, że serce Wam jakoś mega głośno bije? I do tego uczucie, jakbym czasem nie mogła całkiem płuc napełnić... I w tym tyg doszła mi zgaga![]()
Mi się tak ciężko oddycha czasami, jakby powietrza brakowało w pokoju, nawet w tej chwili jak to piszę.A macie wrażenie, że serce Wam jakoś mega głośno bije? I do tego uczucie, jakbym czasem nie mogła całkiem płuc napełnić... I w tym tyg doszła mi zgaga![]()
Ledwo wchodzę na pierwsze piętro do mieszkania, a to dopiero połowa ciążyA macie wrażenie, że serce Wam jakoś mega głośno bije? I do tego uczucie, jakbym czasem nie mogła całkiem płuc napełnić... I w tym tyg doszła mi zgaga![]()
Raczej??obrzęków raczej nie mam...
ale co chodzi o zmęczenie to czuję się jak 80 letnia babcia... [emoji87]
Cudownie, gratuluję [emoji3590]Dziewczyny ja już po połówkowych! Podczytuję Was czasami, ale nie zawsze jest czas coś napisać
Super badanie, bardzo dokładne wszystkie pomiary. Trwało około 25 minut USG + badanie szyjkiu nas wszystko w porządku, waga to 280 g
Trzymam również za Was kciuki! [emoji123]
Tak, tak. Też tak mam... ;* da się jakoś z tym oswoić :*A macie wrażenie, że serce Wam jakoś mega głośno bije? I do tego uczucie, jakbym czasem nie mogła całkiem płuc napełnić... I w tym tyg doszła mi zgaga[emoji24]
HahaRaczej??
Norma.... Kochana, jeszcze trochę tak będzie [emoji12]Cudownie, gratuluję [emoji3590]Tak, tak. Też tak mam... ;* da się jakoś z tym oswoić :*
A macie wrażenie, że serce Wam jakoś mega głośno bije? I do tego uczucie, jakbym czasem nie mogła całkiem płuc napełnić... I w tym tyg doszła mi zgaga[emoji24]