• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2020

Witajcie, dawno tu nie pisałam. Tylko podczytuje czasem, choć przed świętami jakoś nie miałam czasu aż tak zaglądać. Dziś miałam USG połówkowe. Trochę niebanalnie bo w niedz ale prywatnie więc czy to niedz czy zwykły dzień nie robi różnicy. Poznaliśmy płeć i dołączam do mam spodziewających się synków 😁 Mały zdrowiutki, miał dziś 351 g, termin bez zmian 15.05. Dziś 20t3d, jesteśmy w połowie ciąży 🙂

reklama
Ja myślę już poważnie nad MAXI COSI ADORRA 2w1 kolor jak na fot.ponizej. Pojezdzilam, poskladalam kiedys w sklepie i wg mnie lekka, zwinna i zgrabna a na tym mi zalezy...ktoś może uzytkował? Opinie?
Screenshot_2019-12-29-15-07-29.jpeg
Screenshot_2019-12-29-15-07-44.jpeg
Screenshot_2019-12-29-15-07-54.jpeg
Screenshot_2019-12-29-15-08-01.jpeg

No cos sie przez weekend cisza zrobila. Ja jeszcze jestem na grupach na fb, tam caly czas sie cos dzieje ☺️ niestety nie tylko pozytywne rzeczy. Jedna dziewczyna jest na porodowce. Od kilku dni probowali zatrzymac porod, ale juz chyba nie dadza rady. Ona jest 22+, wiec tylko sie modlic, ze uratuja dzieciatko ✊

No cos sie przez weekend cisza zrobila. Ja jeszcze jestem na grupach na fb, tam caly czas sie cos dzieje ☺️ niestety nie tylko pozytywne rzeczy. Jedna dziewczyna jest na porodowce. Od kilku dni probowali zatrzymac porod, ale juz chyba nie dadza rady. Ona jest 22+, wiec tylko sie modlic, ze uratuja dzieciatko ✊
o jeju :( z jakiego powodu tak się u niej działo?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry