Anipul
Fanka BB :)
Az dreszcze mnie przechodząMowila, ze nie. Nagle skurcze i to bezbolesne. Zastanawiala sie czy jechac, ale ja zmobilizowalysmy, a tu sie okazalo, ze regularne skurcze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Az dreszcze mnie przechodząMowila, ze nie. Nagle skurcze i to bezbolesne. Zastanawiala sie czy jechac, ale ja zmobilizowalysmy, a tu sie okazalo, ze regularne skurcze
Ja też mam 13 mialam miec 9 ale mi przesuneliTo chyba ja najpózniej bede miała połówkowe bo dopiero 13 stycznia !!
Boże.... Aż się boję terazMowila, ze nie. Nagle skurcze i to bezbolesne. Zastanawiala sie czy jechac, ale ja zmobilizowalysmy, a tu sie okazalo, ze regularne skurcze
Fajnie, nie będę sama.Ja też mam 13 mialam miec 9 ale mi przesuneli![]()
U mnie 21+5Lilka a który to będzie u Ciebie tydz dokładnie i dzień? U mnie 21+1
Ja staram się jak najwięcej leżeć i spać na lewym boku. Ale to czasem nie możliwe. Czasem tak mnie bolą nogi w nocy razem z drętwieniem miednicy, że muszę się położyć na wznak i wtedy mam ulgę.Super to jesteśmy we trzy jednego dnia.
Dziewczyny a śpicie na lewym boku??
Mam dokładnie to samo. Pomaga mi spanie na poduszce do karmienia dzieci.Ja staram się jak najwięcej leżeć i spać na lewym boku. Ale to czasem nie możliwe. Czasem tak mnie bolą nogi w nocy razem z drętwieniem miednicy, że muszę się położyć na wznak i wtedy mam ulgę.