blondynka28
Fanka BB :)
Ja jutro również na 11.15 i na NFZ Napewno będzie wszytko dobrzeDziewczyny ja dziś wizyta na 11:15 na NFZ. Trzymajcie kciuki żeby zrobił mi usg i żeby było wszystko dobrze [emoji846]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jutro również na 11.15 i na NFZ Napewno będzie wszytko dobrzeDziewczyny ja dziś wizyta na 11:15 na NFZ. Trzymajcie kciuki żeby zrobił mi usg i żeby było wszystko dobrze [emoji846]
Według mnie lepiej na zwolnienie a urlopy po macierzyńskim skoro może cię zwolnić nie ryzykowała bymJa już po wizycie. Wszystko ok.
Termin 7 maj.
Dostałam skierowanie na pappa i będę się zapisywała po 20 października.
Następna u Gina to 22 październik.
Tylko nie wiem jak z szefem zagadać. Czy wybrać zaległe urlopy z dwóch lat czy od razu L4.
Jak zacznę wybierać urlopy to może mnie zwolnić ? Ciąże mam już potwierdzona USG
Ja jutro również na 11.15 i na NFZ Napewno będzie wszytko dobrze
Daj znac po wizycie czy wszystko okHej. Ale miałam dziś do nadrobienia !! Piszecie jak szaloneJa też mam dziś wizytę na 14. I strasznie się stresuje. Dzisiaj jest 4t5d i pewnie nic jeszcze nie będzie widać, ale wolę iść, po moich przejściach ostatnich. Także trzymajcie kciuki !! I Wam również życzę powodzenia
Trzymam kciuki daj znać [emoji3590]Hej. Ale miałam dziś do nadrobienia !! Piszecie jak szaloneJa też mam dziś wizytę na 14. I strasznie się stresuje. Dzisiaj jest 4t5d i pewnie nic jeszcze nie będzie widać, ale wolę iść, po moich przejściach ostatnich. Także trzymajcie kciuki !! I Wam również życzę powodzenia
Hej! A u mnie niebo bez chmurki, słoneczko, tylko ziąb straszny.Witajcie Majówki w ten brzydki dzień. Zimno, mgła, straszna jesień... a miałam dzisiaj grabić wkoło domu ale w takie zimno? Ledwo wstałam i najchętniej znowu bym poszła spać... z niecierpliwością odliczam do 9.10 żeby zobaczyć swojego bobo ale czas tak wolno płynie! miłego dnia wszystkim![]()
Hej! A u mnie niebo bez chmurki, słoneczko, tylko ziąb straszny.
Ja też mam wizytę 9 i jeszcze @Sloth. Także czekamy razem z Toba [emoji4]